Bol Masterclass review [2022]

Home » Bol Masterclass review [2022]

Laatst geupdate: januari 2022

Helaas is de Bol Masterclass niet meer beschikbaar. Wel kun je vandaag nog starten met verkopen op Bol.com & Amazon. Check hier het webinar of het gratis boek

BOL-Masterclass-PakketDe Bol Masterclass van Jia Ruan is waarschijnlijk bij het grootste deel van de mensen met Facebook of Instagram wel bekend. Ook op Youtube is hij inmiddels ook niet meer weg te denken.

De advertenties worden namelijk regelmatig getoond op het internet. Het is dan niet vreemd dat je je afvraagt of de Bol Masterclass betrouwbaar is of dat het hier gaat om pure scam. 

Aan de reacties op de advertenties te zien, is een grote groep mensen niet heel enthousiast over de Bol Masterclass van Jia Ruan. Is dit terecht, of is de Bol Masterclass wel betrouwbaar en helpt het wel degelijk anderen naar 10k per maand? 

In dit artikel kun je in een notendop lezen wie Jia Ruan is, wat de Bol Masterclass inhoud en of deze Masterclass betrouwbaar is & natuurlijk zal ik ook wat ‘Insider information‘ met je delen. 

1.0 Jia Ruan, oprichter van de Bol Masterclass

Jia Ruan is een jonge ondernemer die jou graag wil leren om positief te denken; dus in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. 

Vroeger wist Jia zelf niet goed wat hij in zijn leven wilde doen en volgde meerdere opleidingen, maar het leek alsof dat niet voor hem was weggelegd. 

Hij wilde graag succesvol zijn en richtte zijn eigen onderneming op. Deze onderneming mislukte volledig, uiteindelijk via een cursus in de V.S. ontdekte hij hoe hij via E-commerce geld kon verdienen. 

Jia besloot om het idee van de cursus toe te passen in Nederland, en wel via Bol.com. Dit ging zo goed, dat hij les ging geven en anderen wilde uitleggen hoe je via Bol.com geld kunt verdienen. De Bol.com Masterclass was een feit.

>> Lees hier een volledige review van Jia Ruan

Jia Ruan

Bedrijfsinformatie

2.0 Verkopen via Bol.com - Hoe beginnen?

Verkopen via Bol.com is makkelijker dan je denkt. Bol.com wilt namelijk álles voor je doen, mits je maar betaalt. Dat betekent dat je de volledige verzending, retournering en klantenservice aan bol.com kan overdragen. 

Je zou alleen maar verantwoordelijk zijn voor de inkopen. De meeste mensen denken dat alle inkopen gedaan worden via Ali Express of Alibaba.

Misschien denk je ook wel dat al zoveel mensen de cursus hebben gevolgd en er voor jou geen kansen meer zijn. Gelukkig is dat niet het geval. (Lees daarom verder voor mijn insider information over the Whitelist!)

Daarnaast heeft Jia zelf ook een lijst samengesteld met 800 kansrijke producten en meer dan 1000 leveranciers. Zo zorg jij er zeker voor dat jij unieke producten aanbiedt mét voldoende kwaliteit.  

2.1 Voorbeeld verkopen via Bol.com

Hoe gaat het in zijn werking?

 1. Je doet marktonderzoek. Uit dit onderzoek kies je een product waarvan de inkoopkosten lager zijn dan de verkoopkosten. 
 2. Vervolgens schrijf je je in bij de KvK – https://www.kvk.nl/
 3. Met je KvK nummer kan je nu een zakelijk account aanmaken bij Bol.com. – https://www.bol.com/nl/m/zakendoen-met-bolcom/ 
 4. Je koopt de producten in en levert ze aan Bol.com.
 5. Inmiddels kan je je eigen (web)winkel op Bol.com maken.
 6. Je promoot en verkoopt je producten op Bol.com.

Dit is in het kort hoe het werkt. Je zou het natuurlijk ook anders kunnen doen. Dat je de producten bij jezelf laat bezorgen en zelf verantwoordelijk bent voor de verzending en klantenservice. Dit bespaart je geld, maar kost je tijd. En dát is juist wat de Bol Masterclass wilt vermijden. 

De Bol Masterclass is er juist op gericht dat jij minder werkt en meer tijd over houdt!

Gratis BOL Masterclass-training!

BOL-Masterclass-Pakket

Maak nu al kennis met Jia! 

Je kan gemakkelijk meedoen met de BOL Masterclass Webinar die Jia heeft opgezet. 

2.2 Voordelen van verkopen via Bol.com voor de consumenten

Dat er steeds meer bol.com winkels komen op bol.com heeft veel voordelen voor de consument. 

Als eerste wordt de lever termijn vele male korter. Waar iemand normaal 2-3 maanden moet wachten op een pakketje van bol.com, wordt het pakketje nu binnen enkele dagen door bol.com verstuurd. Er is dus een veel kortere levertijd

De prijs die jij als bol.com winkel op bol.com plaats, is daarnaast vele male lager dan de officiële bol.com prijs. Een consument is dus veel sneller geneigd om een aankoop te doen. En die doet dat natuurlijk bij jou!

Bol.com is een betrouwbaar platform. De meeste mensen kopen liever bij deze betrouwbare webshop dan bij een andere onbekende webshop. Klanten kunnen zelf beslissen waar ze hun producten kopen en of ze goed genoeg zijn. Tenslotte zijn er bij bol.com altijd genoeg reviews te vinden. 

Daarnaast is Bol.com de grootste webwinkel van Nederland. Waarom zou je daar niet een graantje van meepikken? 

2.3 Voordelen van verkopen via Bol.com voor jou

Dit is natuurlijk dé vraag waar jij een antwoord op wilt hebben. Waarom zou je namelijk producten gaan verkopen via bol.com? Je hebt toch ook marktplaats?

Heel simpel. Hoe vaak is iemand al opgelicht via marktplaats? Dat dus. Heel veel mensen. Dan koop je toch liever iets via bol.com!

Er zijn vele voordelen verbonden aan beginnen van verkopen via Bol.com.

2.3.1 Business voordelen

Allereerst heb je geen eigen website nodig. Alles gaat via Bol.com. Heel simpel dus. Het enige waar jij je op moet focussen is het doen van goed marktonderzoek en het vinden van de juiste producten. De rest gaat vanzelf. 

Zij doen de gehele opslag, verzending en klantenservice voor je!

Dit is ook een perfecte manier om te starten met je eigen merk en eigen bedrijf. Je beslist zelf op welk tempo en welke wijze jij van start gaat. Je kan dus ook zelfs een langere tijd anoniem blijven. 

En de producten? Dat is jouw keuze. Jij kan zelf kiezen welke producten jij gaat verkopen en welke kant je met je business op wilt. Jij bent de baas, dus jij beslist! Wil jij tv’s gaan verkopen. No problem. Een zwembad? Een dildo? Your choice! ALLES KAN! Dat is hét voordeel van je eigen winkel, zonder webshop. 

2.3.2 Privé voordelen

Jij bepaalt je werktijden. Als je webshop Bol.com eenmaal staat is het een kwestie van producten inkopen en naar Bol.com sturen. Dit zijn taken die jij kan inplannen wanneer jij wilt. Dat betekent dat je dus zelf je werktijden in kan plannen en dus veel vrijheid kan krijgen. 

Naast dat je je tijden zelf kan indelen, kan je ook locatie-onafhankelijk werken. Het zijn immers taken waarbij je zelf niet fysiek aanwezig hoeft te zijn. Je hebt enkel je laptop en een internetverbinding nodig. 

Er zit geen limiet aan geld verdienen op Bol.com. Je kan simpel starten met 1 product. Later werk je naar meer producten, een complete webshop of eigen merk op Bol.com. Dat betekent dus dat je inkomsten schaalbaar zijn. Het hoeft niet bij 1 product of 1 bedrijfje te blijven. 

Ja, je moet in het begin hard werken. Ook zal het je wel even duizelen. Maar dat is altijd als je aan iets nieuws gaat beginnen. Maar als je het goed doet, dat kan dit een ultieme vorm van passief inkomen worden. Tenminste… het zal eerder lijken op een 4-urige werkweek lijken dan een 40-urige werkweek. Er moeten tenslotte producten ingekocht worden, voordat je ze kunt verkopen. 

3.0 Wat is de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is een online video cursus, waarin je precies kan leren hoe je een winstgevende online winkel kan starten. Deze ‘winkel’ wordt op bol.com neergezet. Dat betekent dus dat je geen eigen website hoeft te maken. 

In de Bol Masterclass wordt er uitgelegd hoe Bol.com precies werkt en hoe het mogelijk is om dankzij het platform rijk te worden. Jia Ruan legt je precies uit hoe je op een slimme manier in weinig tijd enorm veel geld te verdienen. Daarnaast leert de Bol Masterclass je precies hoe jij de juiste producten kan kiezen en hoe je jou producten kan promoten. 

De trainingen zijn van te voren opgenomen en kan jij dus op elk moment wanneer het je uitkomt, bekijken. Je bepaalt dus ook je eigen tempo. Zo ben je niet afhankelijk van andere mensen. 

De Bol Masterclass heeft 8 modules en bestaat uit totaal 30 lessen. De lessen hebben geen vast format. Zo kan een les 10 minuten duren, maar ook 90 minuten. 

Elke les heeft als doel om actie te ondernemen. Ze hebben ook allemaal een pdf, et uitleg, vragen en opdrachten die je kan downloaden. 

Wel sluiten de modules allemaal af met een quiz. Op deze manier leer je gemakkelijk welke onderdelen je al beheerst en aan welke onderdelen je extra aandacht moet besteden. 

Altijd KORTING op de BOL Masterclass-training!

BOL-Masterclass-Pakket

Zet deze pagina vast in je favorieten en weet dat je altijd het laagste bedrag betaald via onze site!

4.0 Inhoud van de Bol Masterclass

Kort: via de Bol Masterclass leer je in slechts 8 weken hoe je geld kunt verdienen via het platform van Bol.com. Dit doe je door winst te maken op producten die je verkoopt via het platform. 

Zonder enige kennis van Bol.com is het verkopersplatform een doolhof. In de Bol Masterclass wordt gestructureerd verteld wat er allemaal mogelijk is op het platform. Je maakt kennis met een uitgebreid systeem dat is ontwikkeld, zodat jij ook geld kunt verdienen via Bol.com.

4.1 Module 1 'Welcome to the Winning Team'

 1. De weg naar Succes
 2. Het Voertuig naar Vrijheid
 3. The New Paradigm
 4. De 100K Mindset
 5. Quest Unlocked

4.2 Module 2 'Ground Zero'

 1. E-commerce 101
 2. Het Businessmodel
 3. De Platformen
 4. Gebruikmaken van Bol.com

4.3 Module 3 'The Goldmine'

 1. Het Geschikte Product
 2. Listings op Bol.com
 3. De Optimale Listing
 4. The Ultimate Reseach

4.4 Module 4 'Artificial Intelligence'

 1. DNA voor Succes
 2. Data Verzamelen
 3. De Juiste Leverancier vinden
 4. The Golden Calculator

4.5 Module 5 'Showtime'

 1. De Investering Maken
 2. Product Online zetten
 3. Logistiek via Bol.com

4.7 Module 6 'Monk Like Patience'

 1. Monk Like Patience

4.8 Module 7 'The Next Apple'

 1. De Basis van private labelen
 2. Jouw Brand creëren
 3. Merkregistratie
 4. De Omschakeling

4.9 Module 8 '10X Time'

 1. 7 Figure Mindset
 2. 10X Finances
 3. Traffic
 4. Forwarding Service
 5. Bouw je DreamTeam

4.10 Mindset

Tijdens de Bol Masterclass wordt er niet alleen aandacht besteed aan het geld verdienen via Bol.com. 

Om dit voor elkaar te krijgen, is het vaak ook nodig dat je gaat denken in oplossingen en alle negatieve gedachten achter je laat. Hier wordt tijdens de cursus ook aandacht aan gegeven. Een negatief denkpatroon moet worden doorbroken. 

Doordat er veel mensen niet positief denken over de Bol.com cursus of het hele idee over het geld verdienen via internet, vindt Jia Ruan het nodig om hier aandacht aan te geven. 

Logisch, want met een verkeerde instelling heeft de Masterclass geen enkel nut. In de cursus wordt onder andere het volgende besproken:

  • Is het mogelijk om veel geld te verdienen op internet?
  • Hoe kun je internet marketing het beste toepassen?
  • Ontdekken of je wel zin hebt om uit te zoeken hoe Bol.com werkt
  • Je wordt geconfronteerd met het feit dat niets vanzelf gaat

Voorbeeld: Als mensen een mooie luxe auto zien, denken ze vaak: ‘Dit kan ik toch niet betalen.’ Hiermee focus je op het negatieve. Daarnaast zorgt deze gedachte er voor dat je passief blijft en geen actie onderneemt. 

Een betere en helpende gedachte is: ‘Hoe kan ik er voor zorgen dat ik die auto kan betalen?’ Deze gedachte geeft je meteen meer power en zorgt er voor dat je hersenen worden geactiveerd om te denken in mogelijkheden en oplossingen om het doel te behalen. Merk je het verschil?

4.11 De Tribe

Je leert dus alles over geld verdienen via Bol.com.

Daarnaast kan je ook lid worden van ‘The Tribe’. Dit is een besloten Facebook groep van alle mensen die aangesloten zijn bij de Bol Masterclass. Er zijn op dit moment al meer dan 5500 leden. 

Allemaal mensen die net zo gemotiveerd zijn als jij!

Ervaringen Bol Masterclass

Gratis BOL Masterclass-training!

BOL-Masterclass-Pakket

Enthousiast geworden? Doe mee met het gratis BOL Masterclass Webinar. 

5.0 De prijs van de Bol Masterclass

De prijs van de Bol Masterclass liegt er niet om. Je betaalt namelijk € 1250,- om deel te nemen aan de cursus. Deze kosten zijn verdeeld voer 5 maanden. 

Mocht je het bedrag in één keer overmaken, dan betaal je € 997,-. Je kunt er dus voor kiezen om dit bedrag in termijnen te betalen, maar dan ben je wel iets duurder uit. Het advies is dan ook om, indien mogelijk, het bedrag in één keer over te maken. 

Dat geeft je namelijk de mogelijkheid om het ‘bespaarde’ geld te gebruiken voor het inkopen van producten. 

Een vraag die we regelmatig krijgen, is dan ook waarom het zoveel geld moet kosten. De cursus is qua prijs aan de hoge kant, maar laten we eerlijk zijn. Welke cursus is dat niet?

Een normale HBO opleiding kost al zeker €2000 per jaar! Daarbij komt ook, dat de prijs er echt wel voor zorgt dat jij gemotiveerd bent en blijft. Je zal dus ook binnen the Tribe alleen maar gemotiveerde en positieve mensen vinden. 

Zie de prijs daarom als een filter. Alleen de beste en meest gemotiveerde mensen zullen mee doen aan de cursus en het geld er voor over hebben. 

6.0 Overige producten van Jia Ruan

6.1 De Agency Masterclass

Samen met Mitchell Weijerman geeft Jia Ruan de training genaamd Agency Masterclass. Zijn partner, Mitchell Weijerman, is een voormalig Google medewerker. Beiden leren ze je hoe je succes kunt boeken op het gebied van social media marketing. Zo leert Mitchell hoe je je eigen Social Media Marketing Agency kan oprichten. Dit is zeer waardevol voor veel bedrijven, omdat uitbesteden vaak goedkoper is dan iemand vast in dienst nemen. 

>> Lees hier de Agency Masterclass review

6.2 De Unstoppable Mindset

Met de training genaamd Unstoppable Mindset probeert Jia Ruan mensen vooral te inspireren en kennis over te dragen. De naam zegt het eigenlijk al, de training gaat over hoe je een gelukkig leven kan leiden en hoe je een goede mindset ontwikkelt. Het gaat over onderwerpen zoals hoe je succes behaalt, maar ook hoe je zelf wilt zijn. Door middel van inspirerende verhalen probeert hij mensen te laten inzien dat je het leven zelf in de hand hebt en dat je je niet moet laten afleiden door externe factoren, maar zelf de touwtjes in handen moet nemen.

>> Lees hier de Unstoppable Mindset review

7.0 Waarom zijn mensen dan toch negatief over Jia Ruan?

Jia Ruan heeft nog steeds een zekere scam factor over zich heen. Zo jong, en dan al zoveel geld verdienen hoe kan dit?

Omdat een groot deel van de reactie op de advertenties over de Bol Masterclass negatief zijn, ga je al snel denken dat het allemaal niet zo positief is als wordt verteld in de advertentie. Het kan niet zo makkelijk zijn om geld te verdienen en het vermoeden dat het allemaal nep is, is aanwezig. 

Als je twijfelt om deze cursus te gaan volgen, dan ben je vast niet de eerste. Er zijn heel veel mensen die de cursus al hebben gevolgd en het grootste deel is razend enthousiast over de cursus.

Natuurlijk zijn de Youtube video’s en de advertenties op Facebook en Instagram soms vervelend. Er wordt telkens getoond dat een jonge ondernemer enorm succesvol is en bakken met geld verdiend. Het is niet gek dat er negatieve reacties op komen. 

Door zo nadrukkelijk aan te geven dat je succesvol bent, is het niet gek dat er mensen gaan twijfelen aan de echtheid van het concept. Ondanks de advertenties en de reacties, is de Bol Masterclass dus wel betrouwbaar.

Volgens de enthousiaste cursisten wordt letterlijk alles wat vooraf beloofd is, nagekomen tijdens de cursus. Hieruit blijkt dat de Bol Masterclass wel degelijk betrouwbaar is. 

Er wordt duidelijk verteld hoe alles in elkaar steekt. Natuurlijk is het niet zo dat na het volgen van deze cursus het geld binnenstroomt. Hiervoor moet je wel keihard aan de bak. 

De Bol Masterclass geeft je de mogelijkheden en de kennis, het is aan jou om hier iets mee te doen.

8.0 Eigen ervaring met de Bol Masterclass

Online zijn er veel personen die hun ervaring over de cursus delen. Dit is handig, omdat jij dankzij die ervaringen kunt bepalen of je de cursus gaat volgen. Hieronder worden de pluspunten van de Bol Masterclass en de minpunten ervan besproken.

Zelf was ik altijd bang dat ik te laat was met de Bol Masterclass. Het maakt echte niet uit, of je net begint of al een jaar lang bezig bent. Dat zie je aan mijn resultaten. Ik maak wel altijd gebruik van de ‘Whitelist‘. 

Dit is een lijst met producten die nog niet op de site verkocht worden. Op deze manier kan jij dus ALTIJD één van de eerste zijn met deze nieuwe producten. Er zijn dus nog genoeg kansen voor je!

Hoewel het werken met de whitelist ook iets moeilijker is, -omdat je producten zelf moet aanmaken-, vind ik het toch fijn dat Bol.com zo’n lijst heeft. 

Dit is al wat ik verdiend heb in april 2020. Mijn investering is er dus al lang uit. 

Verkopen Bol screenshot april

9.0 Andere websites over Bol Masterclass

Increasy.nl

Je leert in de Bol Masterclass hoe je gemakkelijk geld kunt verdienen. In de training leer je alle details. Als je de Bol Masterclass koopt kun je direct inloggen op de website. Hier kun je de video’s dus ook direct bekijken. Je zult altijd toegang blijven houden tot de website. Ook updates kun je dus blijven bekijken. Ook zonder kennis en ervaring kun je de video’s bekijken. Jia Ruan is overtuigd van zijn Bol Masterclass en om die reden bied hij ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Bedrijvenconsultant.nl

We zijn kritisch én we zagen wel resultaten. Jia Ruan, zijn team en zijn best presterende leerlingen hebben daadwerkelijk hoge omzetten met hun eigen Bol-webshops. Afgezien van enkele taalfouten is alles strak geregeld en goed georganiseerd. Zo is de support en live coaching punctueel. Jia Ruan is dé aangewezen leraar om ons kennis en kunde bij te brengen over e-commerce.

Nl. Trustpilot

Review Wout Bol MasterReview Wout Bol MasterclassclassShane V. Review Bol Masterclass

9.2 Meest Recente Succes Verhalen

Op the Tribe lees je de meest recente succesverhalen. Helaas is the Tribe, niet zichtbaar voor je als je nog geen lid bent. Toch delen mensen vaak hun succes op het internet. Ik heb hier de leukste resultaten uit gezocht:

Resultaten Bol Masterclass

10k Bol masterclass

9.3 Is de Bol Masterclass wat voor jou?

De Bol Masterclass is toegankelijk voor iedereen die meer wilt leren over geld verdienen via het internet, door middel van verkopen via Bol.com. Er wordt niet gekeken naar je achtergrond, wat voor opleiding of werk je hebt (of geen opleiding of werk). Iedereen krijgt de gelijke kans om te starten.

Side-note: Dit is geen snel-geld-verdien-methode.

Het hangt puur van jezelf af hoe jij het aanpakt. Ga niet te hard van stapel, maar gun jezelf de tijd om je echt te verdiepen in deze methode. Het kost namelijk tijd én energie om gemotiveerd te blijven. Een voordeel is wel dat je zelf kan beslissen, hoe vaak jij aandacht besteedt aan je business en welke producten jij gaat promoten. 

Er zijn leden die binnen 2 á 3 maanden al €500 – €1000 per maand verdienen. Dat betekent zo’n €6000-€12.000 per jaar extra in je portemonnee!

Als jij dus geld wilt verdienen vanuit huis, is dit een goede oplossing. 

10.0 Insider tips

10.1 Insider tip 1: Kwaliteit boven winstmarge.

Stel je voor je koopt een sport legging in voor €7,50 en verkoopt deze voor €9,-. Dan zie je dat je winst niet heel erg hoog is, maar €1,50 namelijk. Niet echt de moeite. Zoek daarom altijd naar producten met een hoge winstmarge. Anders gaat het nog niet werken. 

Slim is het dus niet altijd om zo goedkoop mogelijk in te kopen, als de prijzen in Nederland ook laag zijn. Daarom is goed product onderzoek erg belangrijk. Natuurlijk kan je er heel goedkoop je voorraad mee aanvullen. De vraag is echter of deze producten jou dan ook een goede review opleveren.

Ik zocht pas namelijk naar een kabel van HDMI naar AVG, om een extra monitor aan mijn laptop toe te voegen. Ik vond de goedkoopste producten op Bol.com (€8,49), terwijl op Mediamarkt zo’n kabel zo’n €30,- kost. Ik dacht: ‘Yes, gevonden. Werkt de BolMasterclass dus ook voor mij.’ 

Echter had dit product zo’n 17 negatieve reviews. Jammer dat deze persoon dus onvoldoende product research had gedaan en minder goede kwaliteitsproducten had gekocht. Hij blijft ook nog eens met een voorraad zitten. #Goedkoop is duurkoop

10.2 Insider tip 2 : De Whitelist goed gebruiken

Al eerder vertelde ik over de ‘Whitelist’, de lijst producten die je kan vinden op Bol.com, waarin precies staat welke producten nog niet te koop zijn op Bol.com

Nu denk je wellicht: ‘Dit kan niet fout gaan.’ 

Toch kan je the Whitelist ook verkeerd gebruiken. Als je namelijk op zoek gaat naar een product, welke door een andere ondernemer aangeboden worden, dan kan je altijd kijken welke producten deze ondernemer aanbiedt. 

Pas kwam ik op een ondernemer die ‘merkloos’ als tag had. Deze ondernemer verkocht daadwerkelijk van alles, van mondkapjes, tot kabels, tot babyspullen. 

Persoonlijk vond ik dit niet betrouwbaar. Als je echt voor de lange termijn wilt gaan, kies dan voor producten die bij je bedrijf passen. 

Je kan de Whitelist dus goed inzetten als je je echt focus en een of meerdere expert winkels opzet.

10.2 Insider tip 3 : Marketing

Als we verder ingaan op de shop ‘merkloos’, dan kunnen we ook meteen zeggen dat hij of zij, zijn marketing niet op orde heeft. 

Wie vertrouwt er nu op zo’n bedrijf?

Dit bedrijf was daarnaast nergens te vinden op het internet. Natuurlijk hoef je je hier in het begin totaal geen zorgen over te maken. Maar onthoudt het even voor de lange termijn.

11.0 Kritische opmerkingen

Hier wat kritische noten:

X  Op het begin veel theorie, je verdient nog geen geld. Je moet namelijk eerst marktonderzoek doen en je producten inkopen. Het kost dus tijd. Dat is logisch, want niets gaat vanzelf. Dat wordt tijdens de cursus wel duidelijk. Je moet er hard voor werken, maar dankzij de informatie die de cursus geeft heb jij de mogelijkheid om enorm veel geld te gaan verdienen!

X  Op de video’s kijk je soms mee me het scherm van Jia zelf. Hij heeft de video’s zelf ingesproken. Dat betekent dat je puur Jia zelf hoort. Het kan je storen dat hij misschien wat té enthousiast overkomt, wat niet perse echt ‘zakelijk’ is. Persoonlijk heb ik daar doorheen geprikt, het gaat erom wát hij zegt en wát hij leert. Het taalgebruik van Jia is soms wat overdreven. Zijn enthousiasme spat er van af, dit werkt soms ave rechts. Hij profileert zichzelf dan ook als een bekende Nederlander.

X Je leest soms wel wat taal- en spellingfouten. Voor zo’n succesvol iemand is dit eigenlijk best onprofessioneel. Aan de andere kant laat het zien dat opleiding en taalniveau geen barrière hoeven te zijn om te starten met de Bol Masterclass. 

X Dit is een basiscursus. Als je eenmaal de Bol Masterclass hebt gevolgd, zal je merken dat de wereld van E-commerce veel groter is. De Bol Masterclass geeft echter geen verdiepende informatie. 

12.0 Bol Masterclass Conclusie

De Bol Masterclass is en waardevol pakket. De cursus is volledig, zowel qua inhoudelijke kennis en praktische kennis. Daarnaast is er sprake van een ondersteunende community en is de Bol Masterclass en Unstoppable dan ook legitiem

Bol Masterclass kopen? (ACTIE)

Omdat ik al lid ben, kan ik je de Bol Masterclass aanbieden met een unieke actie. Als jij gebruik maakt van onderstaande link krijg je toegang tot de Bol Masterclass voor maar €997,00 euro. Ik weet niet hoe ruim je zit in je geld en of je dit kan missen, maar weet dat je door dit bedrag wel toegang krijgt tot de ruim 60 video’s en tot ’the Tribe’.

Je leert stap voor stap hoe jij ook een succes kan worden op het internet.

14 dagen: Niet goed? Geld terug garantie. Al eerder zei ik: Als je niet tevreden bent of het is niet wat je verwacht had, dan kan je met een mailtje naar Unstoppable, je geld terug krijgen. De reden hoef je niet eens op te geven. Je loopt dan ook geen enkel risico.

BOL-Masterclass-Pakket

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.