Over MoneyinStyle

Home » Over Ons
Oprichter Money in Style

Vanuit mijn interesse ben ik onderzoek gaan doen naar de verschillende online verdienmodellen van self-made-miljonairs en heb ik diverse workshops ontworpen voor het onderwijs over online geld verdienen.

Waarom Money in Style?

Een leven als self-made-miljonair, wie wilt dat nu niet? Dagelijks zie ik ze voorbij komen, profielen van finfluencers waar mijn jonge leerlingen niet over uitgepraat lijken te zijn. Al enkele jaren sta ik als docent godsdienst en mediawijsheid voor de klas en kom ik in aanraking met jongeren die een tweede online leven hebben.

Het viel mij op dat veel jongeren worden beïnvloedt door finfluencers, mensen die online geld verdienen, leven als digital nomad of self-made miljonair. Maar welke personen zijn nu betrouwbaar? Wat zijn hun verdienmodellen?

Op Money in Style vind je daarom alles over succesvolle self-made-miljonairs en hun levensstijl. Als deze jonge (bijna) self-made-miljonairs, zo succesvol kunnen worden, kunnen wij dat dan ook niet?

We doen hiervoor onderzoek naar hun (financiële)achtergrond, bekijken de theorie van het verdienmodel dat ze toepassen en gaan undercover bij het product dat ze promoten.

Mail al je vragen en opmerkingen naar: info@moneyinstyle.nl

Mijn Verhaal

De reden dat ik op zoek ging naar manieren om geld te verdienen op het internet, kwam doordat ik merkte dat ik met 4 dagen werken in het onderwijs echt geen energie meer over had voor andere leuke dingen. 

Wellicht is dat ook voor jou herkenbaar? Na een lange werkdag plof je op de bank neer, gaat tv kijken, slapen en weer een dag voorbij. 

Toen ik echt goed naar mijn leven keek, bedacht ik me dat ik zo niet oud wilde worden. Ik wil veel meer uit het leven halen dan blijven werken voor een baas en mijn handje ophouden. 

Daarnaast was ik starter en op de huizenmarkt krijg je met 4 dagen werken als single niet gemakkelijk een hypotheek om een huis te kopen. Conclusie: Ik zat helemaal vast. 

Dit moest anders. 

Ik wil anders, ik wil meer en ik kan meer, dacht ik bij mezelf. Dus ben ik op zoek gegaan naar een manier om een extra zakcentje bij te verdienen. De mogelijkheden bleken eindeloos! 

Welke online verdienmodellen er zijn, vind je bij onderzoeken.

Vrouw bij luxe pool met water en uitzicht