Over Ons

Oprichter Money in Style

Waarom Money in Style?

Super tof dat je een kijkje neemt op onze blog. 

Op Money in Style vind je alles over succesvolle self-made-miljonairs en hun levensstijl.

We doen hiervoor onderzoek naar hun (financiële)achtergrond, bekijken de theorie van het verdienmodel dat ze toepassen en gaan undercover bij het product dat ze promoten. 

Als deze jonge (bijna) self-made-miljonairs, zo succesvol kunnen worden, kunnen wij dat dan ook niet?

Leven in vrijheid gaat natuurlijk niet vanzelf. Een juiste mindset en juiste levensstijl helpen je daar bij. Het is ons doel om jou te helpen, meer regie over je leven te krijgen. 

Want stel je voor dat het anders kan… Hoe zou jouw droomleven er dan uit zien?

Mail al je vragen en opmerkingen naar
info@moneyinstyle.nl

Mijn Verhaal

De reden dat ik op zoek ging naar manieren om geld te verdienen op het internet, kwam doordat ik merkte dat ik met 4 dagen werken in het onderwijs echt geen energie meer over had voor andere leuke dingen. 

Wellicht is dat ook voor jou herkenbaar? Na een lange werkdag plof je op de bank neer, gaat tv kijken, slapen en weer een dag voorbij. 

Toen ik echt goed naar mijn leven keek, bedacht ik me dat ik zo niet oud wilde worden. Ik wil veel meer uit het leven halen dan blijven werken voor een baas en mijn handje ophouden. 

Daarnaast was ik starter en op de huizenmarkt krijg je met 4 dagen werken als single niet gemakkelijk een hypotheek om een huis te kopen. Conclusie: Ik zat helemaal vast. 

Dit moest anders. 

Ik wil anders, ik wil meer en ik kan meer, dacht ik bij mezelf. Dus ben ik op zoek gegaan naar een manier om een extra zakcentje bij te verdienen. De mogelijkheden bleken eindeloos! 

Als docent ben ik nu nog gebonden aan mijn werk en mijn vakanties.  En ja, ik weet als docent heb ik niets te klagen met 12 weken vakantie. Toch mis ik het gevoel van vrijheid enorm. 

Daarom gaan we door!

Vrouw bij luxe pool met water en uitzicht