Online Traden
in Crypto of Aandelen

Online Cursussen

Review Bitcoin Basics Madelon Vos

Review Bitcoin Basics & Crypto's ~ Madelon Vos [2022]

Dus jij wilt ook in crypto traden? Dan is deze beginnerscursus echt wat voor jou! Bitcoin Basics & Crypto's is dé cursus van Madelon Vos, waarin jij alles leert over handelen in crypto's. In deze review geven we een inkijkje in de cursus en laten we je zien wat je kan verwachten als je de cursus aanschaft.

Review Crypto Academy Madelon Vos

Review Cursus handelen in Bitcoin en Crypto's met Technische Analyse van Madelon Vos

Ben je bekend met crypto maar wil je meer leren inspelen op de koers? Met deze cursus leer je alles over technische analyses en hoe jij deze analyses kan gebruiken om meer inzicht te krijgen in de koersbewegingen. Gaan ze stijgen of is er deels als een daling te voorspellen? Bij Madelon ben je aan het juiste adres!

Trading Navigator methode Review en ervaringen

Trading Navigator Methode 2022

Altijd al nieuwsgierig geweest naar handelen op de beurs? Maar durfde je niet omdat je bang bent dat je ineens flinke verliezen maakt als je even niet op let? Dan is de Trading Navigator echt een must. Je krijgt een melding als je moet kopen of juist moet verkopen. Neem snel een kijkje!

Review MoneyTalks Madelon Vos

MoneyTalks Community Review

Dus jij wilt altijd op de hoogte blijven van het laatste Crypto nieuws? In de MoneyTalks Community vind je altijd de laatste nieuwtjes en beste informatie om te delen met andere crypto fanaten. Stel al je vragen en wees altijd op de hoogte!

Review Patrick Suiker Derek Westra Crypto Masterclass

Crypto Masterclass Review 2022

Kan echt iedereen leren handelen in Cryptomunten? Dat is maar de vraag. Dit pakket is op een zorgvuldige wijze samengesteld zodat zelfs beginners kunnen starten. Of je nu €1,- of €100,- inlegt. Jij kan crypto's kopen. Nieuwsgierig? Lees sneller verder!

Daytrading Review en ervaringen

Day Trading Masterclass Review 2022

Iedereen kan leren handelen in aandelen. Met de Day Trading Masterclass wordt het nog eenvoudiger. Of je nu €1,- of €100,- inlegt. Jij kan handelen in aandelen. Nieuwsgierig? Lees sneller verder!

PERSONEN

Kevin TImmer Day Traden

Kevin Timmer

Kevin Timmer is de Daytrader van Nederland. Met zijn cursus leert hij ook jou hoe je online kan handelen op de Amerikaanse aandelen markt. Kevin is een nuchtere Hollander die jou op een simpele wijze meer leert over de stappen die je moet nemen. Leer hier meer over Kevin!

Derek Westra & Patrick Suiker

Patrick Suiker en Derek Westra

Deze mannen zijn echte crypto fanaten. Kan jij ook online geld verdienen met crypto zoals zij beweren? Zijn ze te vertrouwen? Wij zochten het voor je uit en kochten de CryptoMasterclass!

Harm van Wijk

Harm van Wijk

Beleggen met behulp van coach Harm van Wijk, is dat een goed idee? Verschillende keren is hij al in het nieuws geweest. Kom hier meer over zijn achtergrond te weten.