Unstoppable Mindset
Kritische Review 2022

Home » Unstoppable Mindset Review 2022

Unstoppable Masterclass pakketTof dat je meer onderzoek doet naar the Unstoppable Mindset!

Echt deze Cursus is meer dan ‘holy shit’. Ja echt, je gaat versteld staan, van hoe jouw gedachten eigenlijk werken en hoe ze je gevangen houden in je eigen leven. 

Vind je het gek dat jij nog steeds geen succes hebt? 

Ik snap het wel. Op school leren wij namelijk niet op deze manier te denken. Met ‘deze’ manier bedoel ik: zélf denken en doen, tegen je innerlijke stem in. En nee, dan heb ik het niet over een of andere vage spirituele mindfulness. Hell, no. Dit is anders. Dit ben jij

Ik neem je mee naar hoe onze denkpatronen, je belemmeren van succes. Je zal merken dat naast je eigen denkpatronen ook de maatschappij soms tegen je zal zijn. 

Dat is wat Unstoppable leert. 

1.0 Jia Ruan, oprichter Unstoppable mindset.

Jia Ruan is geboren in mei 1996.  Hij is een van de jonge miljonairs, die je de laatste tijd overal vindt op Facebook en Instagram. Tot grote ergernis van vele claimt deze self-made-miljonair dat jij ook gemakkelijk rijk kan worden als je je mindset maar verandert. 

Jia Ruan is de hoofdspreker tijdens de cursus. Wellicht verbaasd je dat niet. In zijn andere, meer zakelijke, cursussen spat zijn enthousiasme er namelijk al vanaf.

Jia heeft echt talent als het om spreken gaat: 

 • Hij kies zijn woorden zorgvuldig.
 • Hij stottert niet.
 • Jia zegt nooit ‘uhhm’.  >> Check dit >> https://youtu.be/F989_Yi-DeA?t=780 
 • Jia kan beeldend vertellen, gebruikt metaforen en verhalen om zaken duidelijk te maken.
 • Hij is persoonlijk, open en eerlijk. Verteld ook over zijn leven.
 • Hij leert je alles over de meest kernachtige mindset-principes.

Jia heeft bereikt wat veel vijftigers en zestigers nog niet eens bereikt hebben. 

1.1 Wat is Team Unstoppable?

De cursus Unstoppable Mindset is ontworpen door Team Unstoppable. Met ‘Team Unstoppable’ worden de mensen achter het bedrijf Unstoppable Lifestyle, bedoeld. Wat in 2018 opgericht werd door Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. 

Hun grootste doel is om mensen te bevrijden van de 9-5 mentaliteit. Jia zegt daarbij ook wel eens: ‘Ik wil het hele schoolsysteem veranderen. Het huidige onderwijssysteem leert mensen niet hoe ze alles uit het leven kunnen halen. Het leert ze niet ‘hoe’ ze moeten leven. Daarom word je door ons niet opgeleid tot een 9-5 baan, maar willen we dat onze studenten maximale vrijheid, geluk en voldoening leren behalen.’

Inmiddels bestaat het team al uit meer dan 10 mensen en meer dan 6000 studenten.

Ze hebben al 3 online cursussen ontworpen, waar mee vele al verlost zijn van de 9-5 mentaliteit. Zo staat er op de site dat al zeker 786 banen zijn opgezegd. De overige, soms jonge studenten, hebben wellicht nog nooit een baan gehad en zijn tijdens hun studie meteen ingestroomd in de Bol Masterclass of Agency Masterclass. 

1.2 Doel van Team Unstoppable

Team Unstoppable streeft er dan ook naar dat IEDEREEN kan leven in vrijheid en kan doen wat hij of zij wil. In 2020 is het meer dan mogelijk om je eigen doelen na te streven. 

Team Unstoppable

Helaas is onze maatschappij er echter opgebrand dat we doen wat iedereen doet. Je moet naar school, je vindt een baan van 40 uur per week, je werkt 40 jaar en gaat op je 67e met pensioen. Zonder echt de vrijheid gehad te hebben, om te genieten van het leven. En dat noemen wij ‘normaal’!?

Wat nu als dat anders kan? Wat als we helemaal niet mee hoeven te doen met de massa. 

Dat je op je 30e al als het ware met ‘pensioen’ zou kunnen gaan? Dat je leeft van passief inkomen waar je maar een paar uurtjes per week voor hoeft te werken?

Het is mogelijk, meerdere mensen doen het inmiddels. In 2020 is het makkelijker dan ooit. Maar dat vraagt echter wel een verandering in je denken. Daarom heeft Team Unstoppable een cursus opgesteld die jou kan helpen om te denken in mogelijkheden in plaats van oplossingen. Waarbij je streeft naar vrijheid, geluk en voldoening.  

Jia Ruan

Bedrijfsinformatie

Unstoppable Lifestyle B.V.

Nieuwezijds Voorburgwal 104,
1012 SG te Amsterdam

2.0 Waarom verandering van Mindset?

Je vraagt je misschien af waarom het nodig is dat er een verandering in je mindset moet plaatsvinden. Het heeft alles te maken met de manier hoe je bent opgevoed. Door alle mensen om ons heen, de docenten op de maatschappij en alles wat wij van anderen leren. Vinden wij het normaal om te denken, zoals we denken. Of beter gezegd om niet te denken.

Op school leren wij namelijk om onze mond dicht te houden en te luisteren naar wat de docent zegt. En dan heb ik het nog niet eens over de basis- of middelbare school. Zelfs op de universiteit is het zo dat jij moet doen wat de doctor, hoogleraar of andere hoge pief zegt, hoe jij moet denken binnen de wetenschap. Absurd toch?

Team Unstoppable wil dat doorbreken. Zij willen je helpen om voor jezelf te denken en om bepaalde negatieve gedachte patronen te doorbreken, zodat jij het leven kan leiden zoals jij zelf wilt. 

Net zoals het aanleren van een gewoonte gebeurt dit echter niet vanzelf. Daar is tijd voor nodig. Je kan niet van de ene op de andere dag zeggen: ‘Nu denk ik heel anders.’ Vaak val je dan terug in oudere gewoontes. 

Al deze valkuilen komen in de cursus Unstoppable mindset langs met praktische tips, zodat jij er voor kan zorgen dat je leven een succes wordt én blijft. 

3.0 Wat is de Unstoppable Mindset cursus?

De Cursus Unstoppable Mindset is een online videocursus. De Unstoppable Mindset cursus helpt jou op verschillende bieden van het leven. Zit jij vast in een verstikkende relatie? Heb jij problemen met je gezondheid of zijn er geldzorgen? 

Deze cursus leert je om je obstakels te overwinnen en op elk gebied je weer geluk te geven. Jij leert precies wat je moet doen en welke gedachtes en acties jouw op weg kunnen helpen. 

Zodra je het geld hebt overgemaakt, kan je direct beginnen. Je krijgt je inloggegevens via de mail opgestuurd. De grootste pré van deze cursus is dat je levenslange toegang tot het programma krijgt. Nu denk je misschien: ‘Dat is toch logisch?’ Nou nee, maar daar over later meer. 

In ieder geval, mocht er iets onverwachts met je gebeuren en kan je de training niet vervolgen, dan kan je later gewoon opnieuw beginnen en de cursus hervatten. 

Unstoppable Mindset Cursus MarleenOok is er elke week een live coaching en heb je toegang tot alle toekomstige updates. 

Het is geen passieve cursus waar je alleen maar video’s kijkt, zoals andere cursussen. Nee je onderneemt daadwerkelijk actie zodat je echt verandering zal merken in je leven. 

Met als doel om op elke gebied in je leven meer controle te krijgen. 

4.0 Inhoud van Unstoppable Mindset

De lessen variëren van 10 minuten tot 1,5 uur. Gelukkig kan je de lessen zien op je mobiel, tablet of laptop. Dus ook als je met het ov gaat kan je gemakkelijk even een lesje opzetten.  

Alle lessen staan online, je kan ze dus bekijken wanneer het je uitkomt. Je zit dus in tegenstelling van een normale cursus, niet vast aan bepaalde lestijden. 

Er is een mogelijkheid om de training samen te doen met een vriend of vriendin. Het probleem is echter dat maar 1 persoon toegang krijgt tot de exclusieve groep op Facebook en dat is juist de plek waar ook de coaching plaatsvindt. Wel zo handig om daar zelf bij te zijn dan. 

4.1 Module 1 'Ontketen de Beste Versie van Jezelf'

 1. Introductie
 2. De Succescode
 3. Geluk Blueprint
 4. Verhoog de Kwaliteit van Jouw Leven
 5. De Bestuurderstoel

4.2 Module 2 'Oude Identiteit'

 1. Introductie
 2. De Dominante vraag
 3. Jouw Magneetpolen
 4. Jouw Magneetveld
 5. Jouw Brein 2.0
 6. Losbreken Uit je Handboeien
 7. De Volgende Fase

4.3 Module 3 'Nieuwe Identiteit'

 1. Introductie
 2. Jouw Turbomotor
 3. Thermostaat
 4. Jouw Persoonlijke Filter
 5. Jouw Nieuwe Besturingssysteem
 6. Operationeel Systeem 2.0
 7. De Frequentie van het Universum

4.4 Module 4 'Jouw Ultieme Leven'

 1. Introductie
 2. Het Krokodillenbrein
 3. Succes op de Automatische Piloot
 4. Jouw innerlijke Energie
 5. Jouw Zorgeloze leven (Part I)
 6. Jouw Zorgeloze leven (Part II)
 7. Jouw Zorgeloze leven (Part III)
 8. Het Spiekbriefje van het Leven
 9. Het is Nu of Nooit.
 10. Volgas Voorruit. 

4.5 Unstoppable Lions Facebook Community

Tijdens de cursus kan het wel eens zo zijn dat je ergens tegen aan loopt. Je kan naast de wekelijkse groepscoaching, ook altijd je vragen in de Unstoppable Lions Facebook zetten. 

In deze community zitten alleen maar gemotiveerde mensen. Niemand betaald namelijk zomaar dit bedrag voor een cursus. Je hebt allemaal hetzelfde doel: je volledige potentie te ontwikkelen. 

Je kan dus 24/7 je vragen stellen en je verhaal kwijt.

Unstoppable Lions Facebook

Unstoppable Masterclass pakketGratis Mindset-training!

Maak nu al kennis met de Unstopabble mindset training! 

Je ontvang het gratis e-book én krijgt een kijkje binnen de cursus!

5.0 De prijs van de Unstoppable Masterclass

De prijs van de Unstoppable Mindset is bizar hoog. Je betaald namelijk 997 euro of 3 termijnen van 397 euro. Betaal je in een keer, dan bespaar je in ieder geval 194 euro. 

We vergelijken deze prijs met de Top coach van Nederland op dit moment. Michael Pilarczyk. We zien dat de de cursus van Jia er qua prijs ver bovenuit stijgt.

De zomercursus ‘Your Roadmap to Succes and Happiness’ kost zo’n 349 euro. Your Roadmap to Succes & Happiness bestaat uit 8 videolessen en 8 audiolessen. Hier zitten ook werk- en leesboeken bij en toegang tot een besloten Facebook groep. Er is bij elke les een mogelijkheid voor vraag en antwoord, maar.. je krijgt maar 12 maanden toegang tot het programma.

Neem je echter de ‘Maximal Potential Business’ online dan betaal je al zo’n 499 euro voor alleen 11 uur online video’s. Zonder coaching. De Maximum Potential Live bestaat uit 12 uur met werkboek, Q&A en staat maar 30 dagen online. 

In vergelijking met de Unstoppable Mindset zijn de cursussen van Michael Pilarczyk ongeveer gelijk in onze ogen. Michael Pilarczyk is een man die heel veel levenservaring heeft, iets wat Jia met zijn jonge leeftijd nog niet kan hebben. 

Jia is echter wel nét zo succesvol. Jia is het voorbeeld van iemand die laat zien dat je op jonge leeftijd succesvol kan worden. 

Zie de prijs daarom als een filter. Alleen de beste en meest gemotiveerde mensen zullen mee doen aan de cursus en het geld er voor over hebben. 

6.0 Andere toppers van Jia Ruan

Al eerder vertelde ik dat er al best wat studenten passief inkomen verdienen door de Bol Masterclass en de Agency Masterclass. Misschien is een van deze cursussen voor jou ook een manier om online geld te verdienen en te leven in vrijheid?

6.1 De Agency Masterclass

Samen met Mitchell Weijerman geeft Jia Ruan de training genaamd Agency Masterclass. Zijn partner, Mitchell Weijerman, is een voormalig Google medewerker. Samen met Jia Ruan leert hij hoe je succes kunt boeken op het gebied van social media marketing. Zo leert hij de deelnemers van de Agency Masterclass hoe zij veel geld kunnen verdienen en een succesvol bedrijf op kunnen zetten.

>> Lees hier de Agency Masterclass review

6.2 De Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een training waarbij Jia Ruan zijn deelnemers leert hoe je zelf een online verkoop, ook wel e-commerce, bedrijf op kunt zetten en hoe de verkoop op de website Bol.com te werk gaat. Op deze manier probeert hij zijn deelnemers te inspireren en zijn ervaringen met hen te delen.

Omdat dit dus een product is van Jia Ruan, een self-made-miljonair, hebben wij het voor je onderzocht. Werkt deze methode namelijk ook voor ons en kan het voor jou een methode zijn om online geld te verdien. Go and see it for yourself!

>> Lees hier de Bol Masterclass review

7.0 Andere websites over de Unstoppable Mindset

Leesjesuccesvol.nl

Dit is de beste investering je jezelf mag gunnen. Na deze cursus ben je een ander mens, waarbij je de nadruk get op alles wat je belangrijk vindt en op de doelen die je gaat behalen. Het is nu ineens geen kwestie meer van of het je gaat lukken, maar wanneer het je gaat lukken.

Bedrijvenconsultant.nl

Wij vonden het simpelweg inhoudelijk een uitstekend trainingsprogramma over mindset We waren vooral blij dat het niet te lang duurt. De lessen zijn goed te behappen en vervolgens kun je het een week lang toepassen totdat de volgende lessen beschikbaar komen. Veel vijftigers en zestigers hebben nog niet eens bereikt wat Jia Ruan heeft bereikt. 

8.0 Is de Unstoppable Mindset wat voor jou?

Wil jij echt je leven veranderen en er alles aan doen om succes te behalen? Dán is de Unstoppable Mindset cursus wat voor jou. 

Er wordt echter wel een tijdsinvestering van je gevraagd. Elke dag eigenlijk… 

Het advies van Unstoppable is dan ook dat je elke dag zo’n 30 minuten aan het werk gaat. Dan pas zal je het meeste uit deze cursus halen. Ben jij niet bereidt om iets te doen om te kunnen veranderen en te werken aan je eigen ontwikkeling? Dan is deze cursus sowieso niets voor jou. 

Je moet je namelijk bedenken dat verandering en het aanleren van nieuwe gewoontes gemiddeld zo’n 21 dagen duren om te wennen én gemiddeld zo’n 66 dagen voordat het automatisme wordt. (Bron)

Eén video kan niet zomaar je hele geschiedenis, opvoeding en denkpatroon veranderen. Dit heeft tijd en actie nodig. De vraag is dus: ben je bereid om wat te doen voor je succes?

Als dat zo is. Schrijf je vandaag dan nog in!

Je zal deze dag nooit vergeten als dé dag waarop je leven veranderde. 

9.0 Eigen ervaring en kritische opmerkingen Unstoppable Mindset

Kritische opmerkingen:

Waar Jia in zijn andere trainingen meer toegang geeft tot gesprekken en toetsingen als de quiz bij SMMA, gebruikt hij deze tools niet in de Unstoppable Mindset cursus. Jammer!

X De cursus is waarschijnlijk gebaseerd op Amerikaanse sprekers. Hiermee is de stijl ook soms een beetje over de top. Hier moet je dus even door heen prikken. 

X Jia zou een cursus Nederlands moeten volgen. Spelling is niet zijn sterkste kant.

X De teamcoachsessies hebben niet altijd evenveel structuur. 

9.1 Mijn levenslessen en successen

Wat ik vooral geleerd heb tijdens deze cursus was het denken in oplossingen en mogelijkheden. Iets wat wij niet altijd gewend zijn om te doen. 

Vaak blijven we namelijk hangen in onze comfortzone. Terwijl juist buiten onze comfortzone de kansen liggen. Tijdens deze training leer je eigenlijk ‘shit’ te hebben aan alles.

Jouw leven gaat namelijk over jouw dromen en doelen. Niemand anders die daar wat over te zeggen. Toch laten we ons juist wél beïnvloeden door anderen. Je leert veel over jezelf en ‘waarom’ dit zo is.  

Daarnaast was het echt een eye-opener dat iedereen in zijn of haar leven kansen krijgt, maar dat we door onze situaties deze kansen en mogelijkheden niet altijd zien of durven we ze niet te grijpen. Door een heel andere denkwijze te creëren, leer jij je leven te veranderen!

Inmiddels werk ik parttime. Ik kan minder werken of zelfs stoppen, maar een deel van het loon dat ik ontvang, gebruik ik om te herinvesteren. 

10.0 Meest Recente Succes Verhalen

Review Felicia UnstoppableJisvy Review UnstoppbaleReview Pieter Unstoppable

11.0 Unstoppable Mindset Conclusie

Wil jij je leven veranderen en de controle weer hebben?

Wil jij actie ondernemen om je ideale leven te leven? Start dan direct!

Unstoppable Mindset cursus kopen? (ACTIE)

Ik heb de Unstoppable Mindset cursus gevolgd en ik kan je vertellen dat mijn leven total verandert is. 

In plaats van dat ik nu 1 website beheer, ben ik nu eigenaar van 3 websites. Ik durf mezelf meer te laten zien en voor mezelf op te komen. Daarnaast doe ik wat ik leuk vind en maak ik zelf keuzes. 

Ik ben baas geworden van mijn eigen leven. 

Normaal kost de cursus Via onderstaande link kan je korting krijgen en meedoen met deze unieke actie. Als jij gebruik maakt van onderstaande link krijg je toegang tot de Unstoppable mindset voor maar €997,00 euro of drie termijnen van €397,-. Ik weet niet hoe ruim je zit in je geld en of je dit kan missen, maar weet dat je door dit bedrag wel toegang krijgt tot de ruim 30 video’s en tot ’the Unstoppable Lions’.

Je leert stap voor stap hoe jij ook een succes.

14 dagen: Niet goed? Geld terug garantie. Al eerder zei ik: Als je niet tevreden bent of het is niet wat je verwacht had, dan kan je met een mailtje naar Unstoppable, je geld terug krijgen. De reden hoef je niet eens op te geven. Je loopt dan ook geen enkel risico.

Unstoppable Masterclass pakket

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus!