OMB Masterclass Review 2022

Home » OMB Masterclass Review

Kjell Fruytier en Ryan StewmanOMB Masterclass. De nieuwste cursus om je eigen Online Marketing Bureau (OMB) te starten en de manier om online geld te verdienen? We kwamen in contact met de OMB Masterclass via een Facebook advertentie. (Het zal ook niet zo zijn.)

Jij hebt waarschijnlijk ook een advertentie van deze OMB Masterclass gezien en wilt meer weten over deze cursus, anders was je niet op zoek gegaan naar meer informatie. Logisch, wie wil er geen leven met financiële vrijheid?

De ster in deze cursus is niemand anders dan Kjell Fruytier. Tenminste.. Als je nog niet weet wat de OMB Masterclass is of wie Kjell Fruytier is.. Let me Introduce you! 

We vertellen je in deze review wat onze ervaringen zijn, wat je kan verwachten van de OMB Masterclass. We begrijpen namelijk heel goed dat je niet zomaar een online cursus koopt. Voordat we in deze review inhoudelijk ingaan op de OMB Masterclass, vertellen we je eerst wat over Kjell. Wellicht wat lang en uitgebreid, maar dan weet je wel met wie je te maken hebt.

1.0 Oprichter van de OMB Masterclass

De OMB Masterclass is op gericht door Kjell Fruytier. Kjell komt uit Wetteren, een plaats in België. In juli 2018 is hij gestart met hardcorefunnels.com. Hardcorefunnels is gericht op bedrijven die hun online marketing willen verbeteren. Kjell verdiende al snel meer dan €10.000 per maand met zijn eigen Online Marketing Bureau. 

Dit was echter niet zijn droom. Kjell wilde namelijk altijd profvoetballer worden. Als je op Google Kjell Fruytier intypt kom je ook zeker nog wat afbeeldingen van zijn tijd als voetballer tegen. 

Naast voetballen had Kjell ook een andere hobby. Iets wat elke jonge jongen doet op die leeftijd en dat is uren besteden aan ‘gamen’. We vinden op YouTube dan zelfs zijn sommige video’s gaan over Black Ops of Battlefield of Heros – ‘How To Really Improve Your Aim’. Typische Youtube films voor een tiener, maar ze zijn wel al meer dan 13.000 keer bekeken. 

Persoonlijk hadden wij deze video’s verwijdert en een professioneel kanaal opgezet. Waarom namelijk wel professionaliteit voor andere mensen beweren en zelf minder professioneel lijken. Er is dan ook geen promotiefilmpje te vinden. Zelf geeft Kjell aan: ‘Mijn product spreekt voor zich, daarvoor hoef ik me niet te verantwoorden of voor te veranderen.’

Kjell is dus zeer zelfverzekerd. Inmiddels leidt Kjell al zo’n 1,5 jaar mensen op om een eigen online marketing bureau (OMB) te starten. 

Voor die tijd werkte hij als marketing consultant. Hij heeft dan ook met enkele miljoenen bedrijven in België en Amerika samengewerkt. Hij wist dus tijdens zijn baan al hoe hij op de juiste manier social media in moest zetten en welke funnels je daarvoor moest gebruiken. 

Door zijn ervaring en connecties kon Kjell de wereld rondreizen terwijl hij werkte als consultant. 

1.1 Kjell Fruytier: de kracht van de OMB Masterclass

De kracht van Kjell is zijn persoonlijke benadering. Hij is down-to-earth en blijft zichzelf. Kjell laat zich niet zo snel van de wijs brengen. Kjell Fruytier richt zicht hoofdzakelijk op de Belgische markt. Het zal je niet verbazen dat de meeste studenten dan ook uit België komen.

De reden dat zijn OMB Masterclass een succes gaat worden, is omdat hij echt benadrukt dat het geen Get-Rich-Quick programma is. 

Kjell benadrukt dat het een investering is. Niet alleen qua tijd, maar ook qua geld. Je moet er dus hard voor werken. Hard werken betekent ook vaak offers brengen. De vraag is: Ben jij bereidt om offers te brengen? Ben jij bereidt om hard te werken voor je geld?

Kjell geeft je geen loze beloftes, hoewel de slogan: 

De OMB Masterclass… De snelste manier die werknemers en studenten helpt om €100.000 te verdienen zonder diploma en 9-5 baan!

Wél overdreven is. We vroegen Kjell om dit uit te leggen. Kjell zegt tijdens het telefoongesprek eerlijk:  ‘De cursus is inderdaad niet geschikt is voor mensen die volgende week al geld willen zien, zonder er iets voor te doen. Met deze slogan bedoel ik sneller geld verdienen dan met een gewone baan. Als jij de OMB Masterclass volgt en juist toepast, ga jij eerder aan die €100.000 komen, dan dat je bij je huidige werk blijft‘. 

Als jij niet bereidt bent om er iets voor te doen, dan is het geen geschikte training voor jou. 

Kjell Fruytier

Bedrijfsinformatie

Fruytier, Kjell

Jagerstraat 9,
9230 Wetteren

2.0 Wat is een Online Marketing Business in het kort?

De OMB Masterclass is een online video training. De training wordt volledig in het Nederlands gegeven. Of je dus uit België of uit Nederland komt, voor beide is de training te volgen en toe te passen. 

Als je een Online Marketing Bureau start, betekent het dat jij voor jouw klanten een passende online marketing strategie uit gaat werken. Jij neemt dus als het waren de marketing over van een bedrijf. Dit klinkt heel erg groot, maar dat hoeft niet zo te zijn. 

Vroeger was het veel ingewikkelder omdat je radiospotjes had, televisiezendtijd moest inkomen of  krantenadvertenties moest plaatsen. Tegenwoordig gaat alle marketing via Social Media kanalen. Echter weten veel bedrijven nog lang niet altijd hoe dit werkt en hebben ze niet door hoeveel succes ze hiermee kunnen behalen. 

Omdat dit concept in België nog niet heel bekend is, ben jij één van de eerste die een eigen Online Marketing Business start! De Belgische markt ligt dus nog open!

Wil jij alvast weten hoe de strategie werkt, dan kan je alvast de een gratis online training volgen!

2.1 Verdienmodel

 In het geval van OMB, wordt er specifiek ingegaan op Facebook advertenties.

1. Je zoekt een bedrijf, stelt jezelf voor en vertelt wat jij kan betekenen voor het bedrijf.
2. Stel bijvoorbeeld voor dat je facebook advertenties gaat maken.
3. Als het bedrijf akkoord geeft, gebeuren er twee dingen. 

         1. Je krijgt een vast bedrag per maand voor je diensten. (Dit kan zomaar €1000,- zijn!)
         2. Je krijgt een budget per maand om uit te geven aan advertenties.

4. Jij gaat advertenties maken op Facebook, met het budget wat je gekregen hebt. 
5. Het bedrijf krijgt meer klanten, jij krijgt maandelijks inkomen. Iedereen blij!
6. Jij kan meerdere bedrijven benaderen en hiermee meer geld verdienen.

Gratis OMB Masterclass-training!

OMB Project actieMaak nu al kennis met Kjell

Je kan gemakkelijk meedoen met het gratis OMB Masterclass Webinar die Kjell heeft opgezet. 

2.2 Voordelen van een OMB voor het bedrijf

Doordat het bedrijf jou kan inhuren, worden personeelskosten bespaard. Nu denk je misschien, een gewone werknemer is toch net zo duur, als in het inhuren van een bedrijf? Ja, dat zou je denken. Maar waar een gewoon personeelslid bijvoorbeeld €1500 netto krijgt, betaald het bedrijf soms meer dan €2000. Ook neemt een personeelslid wel eens vakantie dagen op, of is ziek. Vast personeel is lang niet altijd voordeliger. 

Vaak hebben bedrijven nog iemand in dienst de de marketing doet, waaronder de Facebook pagina beheren. Maar een Facebook pagina, is totaal wat anders dan het adverteren via Facebook. . Deze persoon heeft vaak een algemene marketing opleiding gehad. Er bestaat namelijk geen Facebook-expert-marketing-opleiding of iets dergelijks. Jij bezit met de OMB Masterclass meer kennis dan een gewone werknemer. 

2.3 Voordelen van een OMB voor jou

Er zijn vele voordelen verbonden aan beginnen van een Online Marketing Bureau. Voor het gemak hebben we ze even onderverdeelt in 2 groepen. 

2.3.1 Business voordelen

Jij benadert zelf bedrijven en kan daarom zelf kiezen op welke doelgroep jij je richt. Vind je hardlopen leuk of fitness? Probeer dan een fitness bedrijf aan de haak te slaan. Denk in ieder geval niet te moeilijk. Loop gewoon eens door een winkel straat of bij bedrijven in de buurt. Ook de lokale schilder kan een klant van je worden!

Je leert in de OMB Masterclass cursus gebruik te maken van templates. Hierdoor hoef je niet alles zelf meer te bedenken. Dit zorgt voor meer gemak en meer rust!

Omdat je werkt met Facebook advertenties is alles te automatiseren. Als die advertenties eenmaal zijn ‘neergezet’, doet Facebook de rest en jij krijgt je loon. Je hebt dan ook geen startkapitaal nodig om te starten. 

2.3.2 Privé voordelen

Als je kiest voor een eigen OMB, hoef je niet meer van 9 tot 5 te werken. Je moet nog wel werken, maar je kan nu je werktijden zelf inplannen. Als je het goed doet, krijg je dus relatief veel meer vrijheid dan bij een 9-5 baan. Als je het eenmaal onder de knie hebt, voelt het al helemaal niet meer als hard werken. Zeg nou zelf, wie vind het nou niet leuk om op Sociale Media te zitten?

Een ander voordeel van een online OMB is het locatie-onafhankelijk werken. Het enige wat jij nodig hebt, is een goed werkende laptop met internetverbinding. Hoewel ons advies is, om bij het ‘regelen’ van een klant wel eerst een fysiek gesprek aan te vragen. Maar dat beslis jij natuurlijk zelf!

Een ander voordeel is dat je meerdere bedrijven naast elkaar als klant kan hebben. De methode is dus schaalbaar. In het begin is het allemaal onwennig en moet je veel zelf regelen, maar later kan je dit allemaal leren aan het ‘personeel’ dat jij in dienst kan nemen. Je kan dus een vorm van passief inkomen genereren waarbij jij e mensen alleen maar hoeft aan te sturen. 

3.0 Wat is de OMB Masterclass?

De OMB Masterclass van Kjell Fruytier leert jou precies hoe je een succesvolle Online Media Business opricht. 

De cursus is zo ingedeeld dat je de video’s kan bekijken via je laptop maar je kan de lessen ook downloaden als mp3. De training is al eerder opgenomen, zodat jij op je eigen tijd de video’s kan bekijken. 

Je kan gebruik maken van kant en klare website, funnels en advertenties. 

Op de site staat ook vermeld dat je meer dan €4000,- aan bonussen krijgt, die €4000 vinden wij wat overdreven, maar hea, je krijgt in ieder geval wat extra’s.  

Er wordt weleens gevraagd of je een marketing achtergrond moet hebben. Dit is echter niet het geval. Kjell heeft de cursus zo opgebouwd dat het voor iedere leek te volgen is. Hij laat vaak zijn eigen computerscherm zien. Je kijkt dus wat Kjell doet, en daarna doe je het na. 

Je hoeft dus geen diploma op marketing gebied te hebben. Affiniteit met social media of Facebook is echter wel prettig. Jij gaat tenslotte advertenties plaatsen voor andere bedrijven. 

De OMB Masterclass maakt gebruik van kant en klare marketing funnels. Het is voor jou dus een kwestie van Copy&Paste. Aanpassen naar je klanten en gaan. 

Je weet inmiddels dat Kjell veel online ervaring heeft als marketing consultant. Hij weet dus dat de funnels die hij aanbiedt werken. 

Altijd KORTING op de OMB Masterclass-training!

OMB Project actie

Zet deze pagina vast in je favorieten en weet dat je altijd het laagste bedrag betaald via onze site! 

Bespaar zeker tot zo’n €253,-

4.0 Inhoud van de OMB Masterclass

De OMB Masterclass bestaat uit 6 modules met zo’n 40 trainingen. De trainingen bestaan niet uit een vast format, maar zijn ingedeeld op onderwerp. De ene training kan bijvoorbeeld 10 minuten duren en weer een andere 90 minuten. 

4.1 Introductie & Kennismaking

OMB Masterclass Week 1

4.2 Module 1 'Je brein programmeren voor succes'

In Module 1 leer je alles over de blauwdruk van je eigen OMB. Je start met enkele lessen over mindset. Zonder een juiste mindset is de kans namelijk groot dat jij het doel uit ogen verliest. Je vergeet waarom jij ooit een eigen OMB wilde gaan starten. Jij wil namelijk een OMB starten om meer (financiële)vrijheid in je leven te krijgen. 

Daarom start je de cursus met het leren van een juiste mindset. Module 1 bestaat uit 7 lessen:

 • Les 1: Welkom
 • Les 2: De weg naar succes
 • Les 3: De €100.000 mindset
 • Les 4: Waarom een OMB starten?
 • Les 5: De sleutel tot financiële vrijheid
 • Les 6: De eenvoudigste manier om fantastische resultaten te behalen
 • Les 7: Ondernemingsnummer aanvragen

Je ziet daarnaast ook dat je in de praktijk aan de slag gaat. Ja, je gaat echt starten. In les 7 vraag je namelijk je ondernemersnummer aan. 

4.3 Module 2 'De uitgangspunten voor succes'

In module 2 werk je verder aan je mindset. Vervolgens leer je wat de juiste klanten zijn met die jij samen wilt werken. Je krijgt hier ook veel theoretische informatie. 

Module 2 bestaat uit 8 lessen:

 • Les 1: Jouw ideale persona
 • Les 2: Opstart van jouw eigen pagina
 • Les 3: Wat is Facebook bedrijfsmanager en hoe ga je ermee aan de slag?
 • Les 4: Facebook pixel van A tot Z
 • Les 5: Wat is een sales funnel?
 • Les 6: Wat is een Zapier?
 • Les 7: Wat is mailchimp?

Persoonlijk vonden wij het heel prettig dat we een aantal theoretische lessen kregen. We leerde ook meteen waarom we deze begrippen moesten kennen en welk doel deze hadden.

Zo is Zapier een tool waarmee je verschillende apps aan elkaar kan koppelen en met Mailchimp  kan  makkelijk nieuwsbrieven maken en versturen. 

4.4 Module 3 'De 5 stappen naar je eerste klant'

Module 3 is een spannende module. Hier leer je namelijk hoe jij je eerste klant kan binnen halen. In deze mail ga je ook echt contact zoeken met bedrijven en maak je afspraken. 

In Module 3 vind je 6 lessen en ontvang je 2 bonussen:

 • Les 1: De gouden zin
 • Les 2: Facebook groepen en mensen zoeken
 • Les 3: Contacteren van de prospect
 • Les 4: Aantrekkelijke FB post opstellen
 • Les 5: De voorwaarde van de proefperiode
 • Les 6: Moet ik al een contract invullen?
 • Bonus 1: De “War Map” kalender
 • Bonus 2: Afspraken naar klanten (bewezen formule)

Het is superfijn om te werken met een ‘proef’klant. Je leert hier veel over het samenwerken met klanten en je leert veel over jezelf. Wat werkt wel, wat niet. Wat vind ik wel fijn, wat minder fijn. ALs je maar voldoende reflecteert, kan deze ‘proef’ klant jouw blauwdruk zijn voor al je klanten en gebruiken om meer nieuwe klanten mee aan te trekken.  

OMB Masterclass week 4

4.5 Module 4 'Aantrekken, vangen en converteren'

De A.V.C. Methode.. Tja oké, nu waren we wel wat sceptisch.  Aantrekken, vangen en converteren. Toch leer je in deze modules praktisch hoe je een advertentie maakt op Facebook. En dat is wat je moet weten om überhaupt te starten. 

Module 4 heeft in totaal 9 lessen:

 • Les 1: Wat heb je nodig van jouw klanten (stappenplan)
 • Les 2: Snel resultaat behalen voor PROEFKLANTEN
 • Les 3: Waarom een funnel en geen website?
 • Les 4: De lead magnet
 • Les 5: Lead capture en bedankt pagina opmaken
 • Les 6: Automatiseren van e-mails
 • Les 7: Woorden die verkopen
 • Les 8: Succesvol adverteren op Facebook
 • Les 9: Aangepaste doelgroepen (retargeting) 

Module 4 bestaat vooral uit praktische lessen die onmisbaar zijn voor je business. 

4.6 Module 5 'Sales, sales en nog eens sales'

In Module 5 merk wat van Kjells enthousiasme. Zelf vonden wij het ‘Sales, sales en nog eens sales’ een beetje overdreven en minder fijn. Nu komt het er namelijk op aan, hoe succesvol jij gaat worden. 

Module 5 bestaat uit 6 lessen:

 • Les 1: 3 Bewezen platformen om klanten te vinden
 • Les 2: Koud bellen, koud kunstje
 • Les 3: Afspraken closen
 • Les 4: Jouw prospecten opvolgen
 • Les 5: Train jouw klanten voor succes
 • Les 6: Je contract invullen 

Kjells ervaring in e-commerce is wel heel erg fijn. De kant en klare scripts heb je dan ook zeker nodig. En hij geeft die zomaar aan je! Pdfje downloaden en je hebt een heel voorbeeld gesprek voor je. 

Ook is het prettig dat jij je niet al te druk hoeft te maken om contracten. Die kan je downloaden en aanpassen naar je eigen klanten. 

Eigen ervaring met Module 5

Inmiddels hebben we veel geleerd. We zitten in week 7 (hardlopers zijn doodlopers, we pakken het rustig aan.) Maar zijn nu bij een module waarbij je duidelijk het verschil ziet tussen een ervaren marketing consultant en een simpele ziel. 

‘Eventjes’ bellen naar een bedrijf, vind ik namelijk helemaal niet prettig. 

Toen bedacht ik me, als ik niet bel, dan boor ik misschien wel zo’n €500,- door de grond. Deze motiverende gedachte werkt voor mij, om deels van mijn telefoonangst af te komen. 

En ja, ik houd heel vaak de scripts nog gewoon bij de hand. 

Maar ik weet zeker dat er een dag komt, dat dat niet meer nodig is. Voor nu speel ik graag nog even op safe!

4.7 Module 6 'Maak jouw bedrijf passief met geautomatiseerde processen'

Het inschrijven bij de .. is nog makkelijk. Een officieel eigen bedrijf starten en draaiende houden is 2. 

In module 6 leer je dan ook hoe je jou Online Marketing Bureau kan runnen en automatiseren. Als je tot nu toe alle stappen met succes gevolgd heb, is dit de stap die kan leiden naar passief inkomen. 

Module 6 bestaat uit 2 lessen.

 • Les 1: Automatiseer jouw succes
 • Les 2: De ‘case study funnel’ voor geautomatiseerd succes

4.8 Bonus: 'Hoe ik in amper 3 maanden tijd mijn 6-figures business genereerde'

 • Bonus: Mijn verhaal (Het verhaal van Kjell dus)

4.9 Bestanden

Op de aparte pagina ‘Bestanden’ vind je alle checklisten, scripts die je kan downloaden. Super handig dus als je een documentje even wilt opzoeken. 

Onder het kopje bestanden vind je onder andere:

 • Checklist – Startersgids om zelfstandige te worden
 • Dienstverleningsovereenkomst
 • Aanbevolen boeken
 • Systemen en processen – nieuwe klanten

4.10 OMB Masterclass Mastermind Groep

Op Facebook is er de besloten gorep OMB Masterclass Mastermind. Deze groep is besloten, zodat alleen leden hun vragen kunnen stellen en niet iedereen zomaar mee kan kijken.

Alles wat je deelt binnen de groep is dus ‘veilig’. Deel echter geen dingen, die je niet wilt delen. 

Facebook Groep OMB Masterclass

 

Alleen mensen die lid zijn van de OMB-Familie hebben toegang, dat betekent dus dat je ten alle tijden met gemotiveerde mensen in de groep zit. (Iemand die niet gemotiveerd is, zou niet zomaar het geld uitgeven aan deze cursus.)

Doordat ze allemaal 1 doel hebben, (financiële) vrijheid behalen is iedereen erop gericht om elkaar te helpen 24/7. 

Je staat er dus niet alleen voor!

5.0 De prijs van de OMB Masterclass

Er zijn verschillende manieren om de OMB Masterclass te betalen.

Als je een eenmalige betaling van €997 doet, ben je het goedkoopste uit. Je kan ook kiezen voor 3 betalingen van €397 (totaal €1191) of 5 betalingen van €250 (totaal €1250). 

Kleine lettertjes: ‘Je gaat wel een kleine €100 moeten voorzien om je eigen btw nummer aan te vragen. Meer uitleg krijg je hierover in de cursus.’

Ik begrijp heel goed dat je het een investering is. Dat is het tenslotte ook. Maar probeer het even te vergelijken met een normale opleiding. In Nederland betaal je zo’n €2000 per jaar voor een opleiding. Je moet 4 jaar studeren voor je een diploma behaalt. Uiteindelijk ben je dan minstens €8000,- kwijt. Daar heb je dan nog geen boeken en andere spullen voor. 

Daarbij word je opgeleid voor een baan, waardoor je voor een baas moet werken. 

De OMB Masterclass cursus kost je eenmalig €997 en geeft jou de mogelijkheid om financiële vrijheid te bereiken. Dat is waarnaar ze streven. Of jij het echter zelf gaat bereiken, ligt aan jou!

Gratis OMB Masterclass-training!

OMB Project actieMaak nu al kennis met Kjell!

Je kan gemakkelijk meedoen met het gratis OMB Masterclass Webinar die Kjell heeft opgezet. 

6.0 Is Kjell Fruytier betrouwbaar?

We begrijpen heel goed dat je wilt weten of Kjell Fruytier betrouwbaar is of niet. Wij hebben alle informatie voor je opgezocht. Hij heeft zich ingeschreven als zelfstandige/natuurlijk persoon bij het kruispuntbank van ondernemingen (link). In tegenstelling tot Jia Ruan en zijn cursus SMMA, zijn er geen negatieve reacties te vinden. 

We hebben ook geprobeerd persoonlijk in contact te komen met Kjell. Dit ging heel erg vlot. Hij reageerde binnen een klein half uurtje al op onze mail en hij kwam zelf met een voorstel voor een interview. Super tof dat iemand direct al zo enthousiast is.

Kjell is zelfs telefonisch te bereiken. Iets wat je bij zo’n succesvolle ondernemer niet vaak ziet. Waarschijnlijk is dit omdat hij echt gericht is op persoonlijke coaching en begeleiding. 

Je krijgt wat er je beloofd wordt. Een volledig programma wat werkt als jij je hersens gebruikt en actie durft te ondernemen. Volg de stappen en deins niet terug voor een gesprek met een onderneming. 

Kjell geeft je zelfs scripts voor mogelijke vragen en antwoorden die je krijgt.

Ook zijn bedrijfsinformatie, die je eerder kon zien, hebben we nagetrokken en klopt. 

6.1 Waarom kiezen mensen dan toch soms voor SMMA cursus van Mitchell Weijerman en Jia Ruan?

De reden dat veel mensen toch overstappen naar Mitchell of Jia is vanwege de bekendheid van deze mannen. Beiden leven al het droomleven, wat andere zouden willen. Zij laten al zien wat je zou kunnen bereiken. Dit maakt het veel realistischer. 

Ook is het een feit dat Mitchell en Jia nu eenmaal veel mensen al geholpen hebben en daarom meer ervaring hebben met coaching. Daarnaast focussen Mitchell en Jia zich vooral op High Ticket klanten, terwijl Kjell zich vooral lijkt te richten op lokale ondernemers. 

Uit eindelijk moet je natuurlijk zelf beslissen waar je je prettig bij voelt. Bij de Agency Masterclass maak je deel uit van een grotere community, maar ben je soms meer een nummertje. 

Bij de OMB Masterclass is het (nog) wat kleinschaliger en heb je meer persoonlijke begeleiding.

>> Lees hier de volledige Agency Masterclass review, mocht je nog twijfelen

7.0 Andere over de OMB Masterclass

Natuurlijk moet je nooit zomaar een online cursus aanschaffen. Dit zijn in ieder geval de meest betrouwbare sites en reacties die we konden vinden. Als je zelf op zoek gaat naar ‘Review OMB Masterclass’ dan kom je nog weinig andere recensies tegen. Dit komt omdat de OMB Masterclass nog vrij nieuw is.

7.1 Andere websites over de OMB Masterclass

senwillemsmarketing.com

‘Ik ben Sen en ben het levende bewijs dat de OMB Masterclass top is! Zelf zit ik nu enkele maanden in de OMB Masterclass en het is geweldig! Je krijgt gewoon de blauwdrukken van uw eigen online marketing bureau. Je krijgt er een top mentor bij, en je krijgt er een community bij, een groep vrienden, een soort familie.’

Reviewinfo.nl

Ik vind deze cursus zeker z’n geld waard. Je krijgt een volledig programma wat beproefd en succesvol is gebleken. Je hoeft alleen de stappen te volgen die uitgelegd worden door Kjell. Staar je niet helemaal blind op de snelheid waarmee je Kjell zijn succes behaald heeft. Het heeft soms tijd nodig en doorzettingsvermogen om je business te laten groeien. Met dit product krijg je een goede coaching en de juiste informatie om zelf een succesvolle Online Marketing Bureau op te zetten.

7.2 Succesverhalen van studenten

Joeri Review OMB AgencyGer Zweers ReviewPiotr Review

7.3 Is de OMB Masterclass wat voor jou?

Misschien twijfel je nog of je de OMB Masterclass moet aanschaffen. Begrijpelijk het is ook nogal een uitgave die je doet. 

Je moet je echt goed beseffen dat je een eigen bedrijf start. Vooral het starten van een eigen bedrijf kost heel veel tijd. De vraag is dus of dat nu in je tijdsschema past. 

Kjell zorgt er voor dat jij het verdienmodel begrijpt, maar jijzelf moet het toe gaan passen. Jij moet actie ondernemen. Dat betekent, zelf op zoek gaan naar klanten. 

Begin dus alleen aan deze cursus als je er echt 100% voor wilt gaan. 

Jij zit namelijk niet te wachten op een gewone opleiding, waar je met tegenzin aan wilt deelnemen. 

8.0 Insider tip: Keep it simple

Zie jij er nog tegen op om naar een groot bedrijf te stappen? Onthoud dan dat niemand je verplicht om dat te doen. 

Zoals ik al zei, de lokale schilder, bakker en slager hebben ook marketing nodig. Vraag eerst of je van deze ondernemers voor een bepaald bedrag per maand hun Facebookpagina en Instagram account mag beheren. Neem al het klanten contact van deze bedrijven op je voor €250,- per maand. 

Zorg voor 10 van zulke bedrijven. In een rustige maand hoef jij dan maar 40 berichten (10 bedrijven x 1 bericht per week x 4 weken) op Facebook te plaatsen en je hebt een volledig maandsalaris. Dat is net iets meer dan 1 bericht per dag! #Easy

9.0 Kritische opmerkingen

In een review kunnen kritische opmerkingen natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat we ook enkele minpunten aan het ligt brengen.

X Kijk niet teveel naar de resultaten van Kjell zelf. Hij heeft inmiddels al veel meer ervaring opgedaan en leert nog steeds verder. Als je net start kan je momenten krijgen dat je het even niet meer ziet zitten. Geef dit dan aan. Nogmaals dit is geen-snel-geld-verdien-methode!

X Onderschat echter het echte contactmoment met bedrijven. Jij moet namelijk eerst een bedrijf zoeken en door middel van gesprekken hun overtuigen dat ze jou kiezen. Je zult dus een actieve houding moeten aan nemen én aan kunnen tonen dat jij over voldoende ervaring beschikt om het bedrijf meer succes te geven. Vind je geen bedrijf dat met jou samen wilt werken, dan zal je ook niks verdienen. 

X Het staat of valt met het zoeken van de juiste bedrijven. Ook word je niet volledig zelfstandig. Als een bedrijf een nieuwe advertentie campagne wilt starten, moet jij dat doen. Compleet passief inkomen is het daarom niet. Hoewel dit met de standaard templates die jij in de cursus leert gebruiken, wel al een stuk gemakkelijker voor je wordt gemaakt.

Makkelijk is het niet, mogelijk is het zeker wel.

10.0 Conclusie

We hebben elk onderdeel doorlopen en onze aantekeningen genoteerd. Wij hebben ook zeker wel wat nieuwe dingen geleerd. Weggegooid geld is deze cursus niet, als je tenminste open staat voor nieuwe informatie en echt wilt leren. Daarnaast geven andere cursisten vaak ook een waardevolle input aan de cursus en benoemen ze zaken waaraan wij zelf niet denken.

We hopen je in deze review voldoende informatie gegeven te hebben, zodat je je een beter beeld kunt vormen van:

 • Wie is Kjell Fruiytier?
 • Hoe verdien je online inkomen?
 • Wat is de OMB Masterclass?
 • Is de OMB Masterclass betrouwbaar?
 • Wat zijn de plus- en minpunten van de OMB Masterclass?

Weet je precies wat je wilt en wil jij je eigen succesvolle Online Marketing Bureau starten? 

Misschien vind je het nog een beetje vaag. Begrijpelijk. Het een vrij nieuw concept en word je op school niet geleerd. 

Nogmaals de voordelen en de nadelen. 

Doe mee met de OMB Masterclass! (ACTIE!)

The choice is yours!

Wil jij een succesvolle Online Marketing Bureau speciaal gericht op de Belgische markt? Dan weet je dat je bij Kjell Fruytier goed zit. 

Dus als jij serieus en gemotiveerd bent, wacht dan niet langer! Je krijgt een complete cursus met:

 • Overzichtelijke informatie die jij direct kan toepassen
 • Geordende structuur biedt en op een effectieve manier de informatie leert
 • Standaard templates, zodat je niks zelf hoeft te verzinnen
 • Extra begeleiding en contact met andere cursisten

Als jij echt houdt van sales, marketing en promotie of wil jij leren hoe je zo iemand kan worden? Dan is deze cursus een goede start om voor jezelf te beginnen!

Maar beloof me één ding… 

Geef nooit op! Dan weet ik zeker dat je succesvol wordt!

OMB Project actie

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus!