Mitchell Weijerman

Home » Mitchell Weijerman

Mitchell Weijerman. Waarschijnlijk ben je zijn naam al eens vaker tegengekomen op het internet. Denk hierbij aan verschillende social media platforms als Instagram of Facebook. Hij plaatst namelijk op social media advertenties om zijn bekendheid te vergroten. 

Maar wie is Mitchell Weijerman eigenlijk? Waar houdt hij zich voornamelijk mee bezig? Is hij wel te vertrouwen of niet? Dat is waar in dit artikel op ingegaan zal worden.

1.0 Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is een succesvolle ondernemer. Hij is nog jong, maar is al mede-eigenaar van het bedrijf Unstoppable Life B.V. Daarnaast heeft hij verschillende studies op universitair niveau afgerond. 

Ten eerste heeft hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de universitaire studie International Business gevolgd. Ook Harvard en Hong Kong Baptist University heeft hij lessen gevolgd. Na deze studie heeft hij aan de London’s Global University (UCL) de studie Electronic and Electrical Engineering gestudeerd.

Nadat hij zijn studie had afgerond is hij aan de slag gegaan bij het top bedrijf Google. Deze baan vond plaats in Silicon Valley in Californië. Dit is dé plek voor de bekendste en succesvolste hightech bedrijven. Mitchell Weijerman was zeer succesvol in zijn werk. Hij werken zich namelijk ook tot een projectleider. Deze taak hield in dat hij een projectbudget moest beheren. Dit budget was wel een half miljard euro waard. 

Het is daarom ook niet erg gek dat Mitchell Weijerman een rijk leven leidde in het prachtige Californië. Zo bezitten hij een uitstekende villa met een luxe zwembad, omdat hij een erg hoog maandsalaris ontving. Kortom zou je dus kunnen zeggen dat hij zijn droomleven leefde in deze periode van zijn leven.

2.0 Life Lessons

Hoewel zijn leven helemaal geweldig klinkt, was Mitchell niet tevreden met zijn leven. Hij realiseerde zich dat hij niet gelukkig was, omdat hij geen 9 tot 5 baan wilde. Ook al was hij in dienst van een van de bekendste hightech bedrijven. Hij miste de vrijheid die het ondernemerschap hem te bieden had. Ook al was hij al erg succesvol op een zeer jonge leeftijd, hij besloot om toch een andere weg te slaan in zijn leven.

Mitchell Weijerman stopte bij Google om een andere baan te zoeken. Hierdoor zocht hij naar verschillende manieren om geld te kunnen verdienen en rond te kunnen komen. Hij startte met zijn eigen bedrijf genaamd de Digital Nomad Accelerator. Met zijn bedrijf creëerde hij naamsbekendheid door verschillende video’s op Facebook te plaatsen. In deze video’s ging hij bekende ondernemers interviewen. Hierdoor deed hij veel kennis op, maar hij kreeg ook vele volgers. 

De filmpjes op Facebook werden zo steeds bekender. Dit leidde ertoe dat hij internationaal bekend werd en een Chinese jongeman contact met Mitchell Weijerman zocht. Dit was Jia Ruan, waarmee hij het bedrijf Unstoppable begon. Het bedrijf werd erg succesvol in een zeer korte tijd, waardoor ze al snel een hoog maandsalaris verdienden.

Bedrijfsinformatie

Unstoppable Lifestyle B.V.

Nieuwezijds Voorburgwal 104,
1012 SG te Amsterdam

3.0 Daily life

Mitchell Weijerman creëert advertenties die hij plaatst op verschillende social media. Je bent ze waarschijnlijk al wel eens tegengekomen op Instagram of Facebook. Hij heeft een eigen Social Media Marketing Agency waarbij hij advertenties samenstelt voor verschillende bedrijven. Hij houdt zich dus voornamelijk bezig met de marketing van bedrijven.

Er is tegenwoordig veel vraag naar het adverteren op sociale media, maar niet alle bedrijven zijn hier mee bekend. Daarom is het voor jou nog steeds mogelijk om zo’n succesvolle Social Media Marketing Agency op te zetten. Mitchell heeft de vaardigheden en de kennis om jou te leren hoe jij vele bedrijven waarde kan bieden, waardoor deze bedrijven je graag in willen zetten. 

Hoewel Mitchell Weijerman zijn goede baan bij Google op had gezegd, kon hij nog steeds een erg goed maandsalaris verdienen door de diensten die hij leverde met zijn Social Media Marketing Agency.

De advertenties werken erg goed om klanten te winnen voor bedrijven. Dit komt doordat de advertenties passen bij je interesses. Wanneer jij bijvoorbeeld op Youtube een advertentie tegenkomt van een bepaald product, is dit vaak een product waar je mogelijk interesse in hebt. 

Dit komt doordat de advertentie is afgestemd op waar jij naar hebt gezocht op het internet. Door jouw activiteiten op het internet te bekijken, kunnen zij erachter komen wat je interesses zijn. Op deze manier is het adverteren op social media zeer effectief om klanten te werken. Mensen worden gestimuleerd om de producten die ze zien, te kopen.

Mitchells Social Media Marketing Agency

Doordat Mitchell Weijerman zo succesvol was met zijn Social Media Marketing Agency, ook wel SMMA genoemd, maakte hij er zijn fulltime baan van. Er zitten vele voordelen aan verbonden. Denk hierbij aan zaken zoals de onafhankelijkheid van een vaste werkplaats. 

Mitchell kan op iedere plek van de wereld werken, omdat hij alleen maar het internet en een laptop nodig heeft om te kunnen werken. Mitchell Weijerman maakt hier ook zeker gebruik van. Hij reist de wereld rond om op verschillende plaatsen van de wereld te werken, maar ook te genieten. Je zou dus wel kunnen zeggen dat hij zijn droomleven leeft.

Mitchell Weijerman kwam op het idee om anderen te helpen met het bereiken van hun doelen. Zo kunnen anderen net zo’n droomleven voor zichzelf creëren als hij heeft gedaan. Dit deed hij door middel van een cursus genaamd de Agency Masterclass

De Agency Masterclass leert mensen hoe ze een lucratieve Social Media Marketing Agency kunnen oprichten. Bovendien leert hij ze hoe ze dit in een zeer korte tijd kunnen bereiken. In zijn gratis webinars kun je kijken wat Mitchell Weijerman met zijn Agency Masterclass allemaal te bieden heeft.

4.0 Producten van Mitchell Weijerman

4.1 De Agency Masterclass

Samen met Jia Ruan geeft Mitchell Weijerman de training genaamd Agency Masterclass. Zijn partner, Mitchell Weijerman, is een voormalig Google medewerker. Samen met Jia Ruan leert hij hoe je succes kunt boeken op het gebied van social media marketing. Zo leert hij de deelnemers van de Agency Masterclass hoe zij veel geld kunnen verdienen en een succesvol bedrijf op kunnen zetten.

>> Lees hier de Agency Masterclass review

4.2 De Unstoppable Mindset

Met de training genaamd Unstoppable Mindset probeert Jia Ruan mensen vooral te inspireren en kennis over te dragen. De naam zegt het eigenlijk al, de training gaat over hoe je een gelukkig leven kan leiden en hoe je een goede mindset ontwikkelt. Het gaat over onderwerpen zoals hoe je succes behaalt, maar ook hoe je zelf wilt zijn. Door middel van inspirerende verhalen probeert hij mensen te laten inzien dat je het leven zelf in de hand hebt en dat je je niet moet laten afleiden door externe factoren, maar zelf de touwtjes in handen moet nemen.

>> Lees hier de Unstoppable Mindset review

5.0 Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Al met al kun je wel zeggen dat Mitchell Weijerman een zeer betrouwbare ondernemer is. Hij wil door middel van zijn Agency Masterclass zijn ervaringen met anderen delen en de kennis die hij heeft opgedaan, overdragen. Zo deelt hij zijn ervaringen over hoe hij voor zichzelf een droomleven heeft gecreëerd. 

Zijn Agency Masterclasses hebben al vele mensen geïnspireerd en gemotiveerd om een eigen Social Media Marketing Agency op te zetten, waardoor je wel zou kunnen zeggen dat zijn missie geslaagd is.

Mitchell Weijerman vinden wij persoonlijk toch een van de meest betrouwbare personen binnen Team Unstoppable. Hij is de man met de brains (en de beauty). Kijk maar even naar zijn LinkedIn pagina. Hij heeft meer ervaring en kennis dan Mark Rutte!

Hij heeft op universiteiten lessen gevolgd, waar wij alleen maar van zouden kunnen dromen! ‘Even‘ een minor volgen op Harvard of een Exchange programm in Hong Kong. Why not?

6.0 Waarom zijn mensen dan toch negatief over Mitchell Weijerman

Als mensen praten over Mitchell Weijerman, gebeurt dat vaak in relatie tot Team Unstoppable. 

En Team Unstoppable staat weer in relatie tot de Bol Masterclass, Agency Masterclass en Unstoppable Masterclass. Alle drie deze cursussen worden online aangeboden. Daar op zich is niks mis mee. Echter is de spamfactor (of de scamfactor) inmiddels zo hoog, dat mensen vaak negatieve reacties daarover plaatsen. 

Team Unstoppable verdient geld doordat mensen hun cursussen kopen. Echter kraken mensen de cursussen vaak af, omdat ze niet geloven dat ze er geld mee verdienen. Dus proberen ze andere mensen daar voor te waarschuwen, met als gevolg dat deze cursussen worden afgekraakt. 

Zelf hebben wij echter geen directe negatieve reacties over Mitchell Weijerman zelf gelezen. 

7.0 Conclusie

Nog even de feiten op een rij:

Aan jou de keuze of je het waard vindt om van deze professional les te krijgen!

Welk product kies jij?

AGENCY MASTERCLASS

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus!

UNSTOPPABLE MINDSET

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus!

Mobiele versie afsluiten