YouTube CashCow Academy
Home » Cash Cow Academy Review 2022

Cash Cow Academy review en ervaringen

CashCow AcademyDus jij wilt ook online geld verdienen met YouTube? Dan is de Cash Cow Academy iets voor jou! 

De Cash Cow Academy is dé cursus van Jelline Brands , waarin jij alles leert over geld verdienen met YouTube (zelfs zonder je gezicht te laten zien!) Het doel: onbeperkt geld verdienen en in alle vrijheid genieten van het leven. 

In deze review geven we een kijkje in de cursus Cash Cow Academy  en laten we je zien wat je kan verwachten als je de cursus aanschaft. We geven onze eerlijke mening met alle voor- en nadelen van de cursus. 

Inhoud toon

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een 20-jarige student en ondernemer uit Urk. Al heeft ze inmiddels haar studie stop gezet om zich volledig te richten op haar YouTube kanalen en haar eigen cursus Cash Cow Academy. Jelline’s echte naam is eigenlijk Jeltje Brands.  

In 2020 is Jelline gestart met het maken van een eigen website en cursus. Zo is ze eigenaar van Brandsverkopen.nl en bedrijf dat je kan helpen bij het verbeteren van je website, zodat je website hoger in Google komt te staan. 

De Cash Cow Academy zelf is op 3 november geregistreerd, maar dat het om een jong bedrijf gaat wilt niet zeggen dat de kwaliteit minder is. 

Waar het normaal is dat het opstarten van een YouTube kanaal zo’n 3-6 maanden duurt, is het Jelline gelukt om binnen 2 maanden inkomsten te genereren. Zo verdient ze zelf al tussen de €3000-€10.000 met haar YouTube kanalen. 

Jelline Brands

Bedrijfsinformatie

Wat is een Cash Cow Youtube Channel precies?

Een Cash Cow YouTube-kanaal is een term die naar voren kwam bij Chase Namic, een selfmade miljonair die meer dan 20 kanalen op YouTube bezit.

Hij legt uit dat een Cash Cow YouTube-kanaal is gemaakt met ‘het enige doel om geld te verdienen‘. In feite zijn dit kanalen die geld verdienen door zoveel mogelijk weergaven te proberen te krijgen en er puur geld mee te verdienen met Google Adsense.

Wat is de De Cash Cow Academy?

We schrijven deze review om je te laten weten wat je kan verwachten als je de Cash Cow Academy aanschaft. De Cash Cow Academy is een online video cursus waarin je leert hoe je zelf geld kan verdienen met YouTube. 

De Cash Cow Academy videocursus bestaat uit 14 modules en 5 extra bonussen. De inhoud van deze modules en alle lessen wordt verderop in dit artikel toegelicht. Er zijn in totaal zo’n 60 video’s gebaseerd op de strategie en technieken van Jelline zelf. 

Je leert hier onder andere hoe je een een YouTube kanaal kan opzetten waarbij je je gezicht niet hoeft te laten zien. Zo leer je gemakkelijk van bestaande content weer iets nieuws te maken. 

Vervolgens kies je een ‘markt’ ofwel bepaal je de onderwerpen waar je video’s over wilt gaan maken denk aan; leuke ongelukjes, top 10 films, beroemdheden, auto’s, interessante feiten. Je krijgt ook enkele ins- en outs van het werken met YouTube. 

Het grootste voordeel is dat je zelf kan kiezen hoe jij je YouTube kanaal wilt laten groeien. Maak je een video zelf (wat tijd kost) Of je laat een video maken (kost gemiddeld €25-€50.-). Ideaal dus om naast je baan of studie te starten!

Het is dus een complete cursus die je vanaf het begin alles stap voor stap uitlegt. 

Is de Cash Cow Academy wat voor jou?

Als jij online geld wilt verdienen met het maken van YouTube filmpjes, maar je weet nog niet hoe je moet starten, dan is de Cash Cow Academy wat voor jou. 

Het maakt hierbij niet uit welke leeftijd je hebt en of je technisch bent ingesteld. Je hoeft ook zelf niet op de video’s te staan of je video’s te maken. Je hebt dan ook geen dure apparatuur nodig of andere ervaring te hebben. 

Wil jij leren hoe je een virale video kan maken, een succesvol YouTube kanaal kan beheren en je eigen kanaal snel kan laten groeien, zodat je voldoende geld kan verdienen? Bekijk dan snel de pagina van CashCow Academy. 

Een voorbeeld van Geld verdienen met YouTube

Er zin verschillende manieren om geld te verdienen met YouTube. Het meest bekende is om de meeste weergaven te krijgen. Daarnaast kan je ook geld verdienen met YouTube door Google Adsense in te stellen. Je weet wel, die vervelende reclames, die je tegenkomt. Dit laatste is echter niet het doel van de cursus van Jelline. Zij streeft vooral naar het creëren van video’s voor de meeste weergaven. Elke 1000 views levert je gemiddeld 2 tot 10 euro op. 

Per 1000 weergave word jij namelijk betaald door YouTube. Gaat het jou ook lukken om een succesvol YouTube kanaal op te zetten?

Wat leer je in de Cash Cow Academy?

Je leert verschillende dingen bij de Cash Cow Academy.

 • Een van de eerste stappen is het kiezen van een winstgevende nichemarkt.
 • Vervolgens leer je hoe je een YouTube filmpje kan maken en hoe je dus zelf content kunt bedenken en maken zonder je gezicht te laten zien.
 • Een ander onderwerp is het praktisch leren van het optimaliseren en publiceren van je YouTube-video’s. 
 • De meeste mensen weten niet dat je je YouTube kanaal ook kan systematiseren en automatiseren. Ook dit komt uitgebreid aan bod in de cursus. 
 • Nadat je een video hebt gepubliceerd is het handig om de gegevens bij te houden voor een eventuele volgende video. Hoeveel weergave heb je gekregen, wat werkte wel en wat niet. Je leert daarom ook de gegevens van YouTube te analyseren
 • Als je eenmaal een aantal succesvolle video’s hebt gepubliceerd en wellicht al geld verdient, krijg je ook handvatten hoe je het beste meerdere YouTube-kanalen kan beheren. 

Wat zijn de voordelen Geld verdienen met YouTube?

En al nieuwsgierig geworden?

Krijg LEVENSLANG toegang tot:

Cash Cow Academy | Complete Videocursus A-Z
Complete Begeleiding in jouw Business | Q&A + Coachingcalls
Cash Cow Premium Community
Exclusieve Bonussen: Case studie  | Content maken voor gevorderden | Sleutel tot Succes  | Financiën

Wat is inhoud van de Cash Cow Academy?

Natuurlijk begrijpen we dat je echt wilt weten wat je gaat leren. Omdat op de website niet duidelijk te zien is wat je nu krijgt en hoe het eruit ziet, laten we in deze review de inhoud van de cursus zien. Hieronder zie je de hoofdstuk indeling met een korte uitleg waar de video’s over gaan. Op deze manier krijg je voldoende inzicht in de inhoud van de cursus. 

Module 1 – 2: Introductie en doelgroep
Module 3 – 5: YouTube kanaal en video’s maken
Module 6 – 7: Uitbesteden en Geld verdienen met YouTube
Module 8 – 10: Strategieën om te groeien met je YouTube-kanaal
Module 11 – 12: Analyseren en groeien
Module 13 – 14: Mogelijke problemen en Langetermijnvisie

Module 1 - Introductie

Module 1 bestaat uit 3 lessen. In de eerste les leer je wat je Cash Cow Academy is en waarom YouTube een ideaal verdienmodel heeft. In de tweede video leer je wat een Cash Cow Academy is en krijg je voorbeelden te zien van een succesvolle Cash Cow Channel. Bij de derde les krijg je een link voor de speciale Facebookgroep.

Ook krijg je een duidelijk overzicht van de cursus. 

Module 2 - Winstgevende nichemarkt kiezen

In Module 2 Leer je alles over het zoeken naar een Niche Markt. Deze module bestaat uit 5 lessen. 

Les 1 bestaat uit een lijst van 30 voorbeelden van nichemarkten. De meest bekende en doorbrekende markten zijn natuurlijk de video’s waar mensen ongemerkt toch naar blijven kijken. Je kan hier denken aan (verkeers)ongelukken of meest leuke film momenten van een bepaalde serie. 

Daarnaast doen de top10… over een bepaald onderwerp het ook goed. Maar ook YouTube kanalen met complottheorieën zijn erg aan het stijgen de laatste tijd. De Muziekbranche wordt iets minder aangeraden omdat je hier altijd te maken hebt met bepaalde rechten. 

Tijdens les 2 ga je vooral in op een niche die bij je past en waar je op moet letten. In les 3 ga je daar dieper op in. Hoe specifiek moet jouw niche zijn? Hoe kies je de juiste doelgroep? 

Les 4 gaat over wat nu eigenlijk de best betaalde Nichemarkt is. Je krijgt voorbeelden over markten waar veel mee te verdienen is en uitleg waarom deze YouTube kanalen veel verdienen. 

In les 5 gaat het over je doelgroep. Je krijgt uitleg over wat je doelgroep is op YouTube en hoe je je doelgroep het beste in kaart kan brengen. Hoe je dit praktisch doet, leer je door goede vragen te stellen en op zoek te gaan naar antwoorden. 

Module 2 les 4 Geheime best betaalde nichemarkten
Module 2 les 4 Geheime best betaalde nichemarkten

Module 3 - YouTube-kanaal opzetten

In module 3 leer je stap voor stap een YouTube kanaal op te zetten. Deze module bevat maar 1 video.

Je kijkt hierbij mee op het scherm van Jelline. Op deze manier weet je precies waar je op moet klikken en hoe bepaalde instellingen moeten staan. Van YouTube-kanaal naam tot hoe je een YouTube logo kan ontwerpen. Je leert hoe je een passende ‘over ons’ schrijft 

Als jij de stappen volgt in deze video, heb jij een compleet YouTube kanaal staan met logo en banner. 

Het voordeel van zo’n online cursus is dat je altijd de video stop kan zetten en een video even terug kan kijken als het te snel ging. 

Module 4 - Basisprincipes voor het maken van content

Module 4 gaat over de basisprincipes voor het maken van content. Je gaat met deze module dus echt van start als het gaat om het bedenken en maken van content.

In de eerste les krijg je een volledige lijst met allerlei links naar de beste software die jou kan helpen bij het creëren van content. 

Bij les 2 leer je op welke manier je het beste onderwerpen voor je YouTube-video’s kan bedenken. Ook leer je van te voren al video’s klaar zetten, die pas een week later online komen. In les 3 leer je alles over het maken van een YouTube-video. Want waar haal je eigenlijk je video materiaal vandaan als je zelf niet voor de camera hoeft?

Les 4 gaat helemaal over het creëren van je eigen Thumbnail. Ook leer je aan welke ‘eisen’ een Thumbnail behoort te doen om meer kliks te krijgen. 

In les 5 worden de verschillende vragen beantwoordt. Is kwantiteit of kwaliteit nu eigenlijk beter?

Je leert in Module 4 je eigen stappenplan en eisenlijstje te maken. Waar moet een video aan voldoen? Hoe lang moet een video zijn? Wat is een goede intro? Waar haal je bepaalde info vandaan?

In deze module word je aan het denken gezet over je eigen content. 

Module 4 les 3 YouTube-video's maken
Module 4 les 3 YouTube-video's maken

Module 5 - YouTube-video's optimaliseren en publiceren

In Module 5 kijk je weer met over de schouders van Jelline. Je leert hier hoe je YouTube Video’s kan optimaliseren en publiceren. 

Deze module heeft 3 lessen. In les 1 leer je alles over YouTube-video’s optimaliseren. Je duikt hier in YouTube SEO en het algoritme van YouTube. In les 2 leer je welke stappen je kan nemen zodat je hoog kan eindigen in YouTube. Les 3 gaat meer over gevorderde zoekmachine optimalisatie. 

Module 5 les 3 - Zoekmachine optimalisatie
Module 5 les 3 - Zoekmachine optimalisatie

Module 6 - YouTube Automatisatie

In Module 6 leer je hoe je YouTube kan automatiseren. Deze module bestaat uit 7 lessen. In de eerste les leer je wat de voordelen en nadelen zijn van het zelf doen of je beter kan uitbesteden.

Les 2 tot les 5 gaan in op het uitbesteden van video’s. Waar kun je namelijk het beste tekstschrijvers, stemacteurs of video editors inhuren?

Je kijkt in deze video’s mee op het scherm van Jelline en weet zo precies wat je moet gaan doen. Je krijgt al volledige teksten die jij zo kan overnemen om op Fiver of Upwork te zetten, zodat je zeker weet dat je het juiste team kan samenstellen. 

Geen zin om verschillende mensen in te huren, maar wil je liever een team? Ook daar heeft Jelline aan gedacht. 

In Module 2 tot en met 6 leer je vooral praktische dingen over YouTube. 

Module 7 - Geld verdienen met YouTube

In Module 7 krijg je meer informatie over geld verdienen met YouTube. Er worden 8 manieren besproken. 

In les 1 leer je bijvoorbeeld aan welke eisen je moet voldoen wil je toegelaten worden tot het YouTube-partnerprogramma. Vervolgens ga je in les 2 in op het koppelen van je YouTube-kanaal aan Google AdSense. Ook leer je wanneer het verstandig is om wel of niet samen te werken met een netwerk. 

Wellicht heb je er nog niet aan gedacht, maar wist je dat je ook meteen een YouTube-kanaal kan kopen? Of dat je samen kan gaan werken met specifieke merken?

Jelline bespreekt hier alle opties die er zijn om geld te verdienen met Youtube en welke voordelen en nadelen de verschillende opties hebben. Uiteindelijk spreekt ze ook uit waar haar persoonlijke voorkeur naar uit gaat en vertelt ze wat haar advertentiestrategie is. 

Module 8 - De Drie belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen

Module 8 gaat over de belangrijkste factoren van een YouTube kanaal. Hoewel wij in eerste instantie dachten dat we hier al heel veel insider tips kregen, viel het heel erg mee. 

De module bestaat uit 5 lessen en bespreken 5 factoren die van invloed zijn op jouw video’s. 

De drie belangrijkste factoren – die we helaas niet mogen verklappen – waren het eigenlijk zaken die heel logisch klinken. Denk dus niet te moeilijk! 

Module 9 - De Magische Formule voor een virale YouTube-video

Als jij echt een keer een virale YouTube video wilt maken, dan is dit de module voor jou. Module 9 bestaat uit 4 lessen, waar de 4 technieken worden uitgelegd die er voor kunnen zorgen dat je meer views krijgt of dat je video zelfs viraal kan gaan. 

Je leert hier nog meer over het creëren van de ‘eisen’ waar een virale video aan moet voldoen. Jelline is hier achter gekomen door zelf virale video’s te analyseren. 

Module 8 les 1 - Kijkersloyaliteit
Module 8 les 1 - Kijkersloyaliteit

Module 10 - De Geheimen om snel te groeien

Vaak is verteld dat geld verdienen via YouTube hard werken is en dat gaan wij zeker ook niet ontkennen. Toch zijn er wel enkele hacks die er voor kunnen zorgen dat jouw kanaal ook heel snel kan groeien. 

In deze module leer je hoe jij de tips van Jelline het beste kan toepassen, zodat jouw kanaal ook niet achter blijft. 

Module 11 - Gegevens Analyseren

In Module 11 leer je hoe je het beste alle gegevens kan analyseren. Je krijgt hierbij informatie over waar je alle gegevens kan vinden op YouTube en geeft je ook wat tips van andere sites. 

Je leert hoe je de gegevens kan ordenen en welke conclusies je van bepaalde informatie kan trekken. Op deze manier weet jij precies wat wel goed gaat en wat minder goed gaat. 

Je leert jezelf dus continu verbeteren,  zodat je blijft groeien qua kennis en zodat je betere content kan maken. 

En al nieuwsgierig geworden?

Krijg LEVENSLANG toegang tot:

Cash Cow Academy | Complete Videocursus A-Z
Complete Begeleiding in jouw Business | Q&A + Coachingcalls
Cash Cow Premium Community
Exclusieve Bonussen: Case studie  | Content maken voor gevorderden | Sleutel tot Succes  | Financiën

Module 12 - Opschalen

Omdat je in eerdere modules al hebt geleerd om een kanaal te maken en inmiddels al weet wat wel en niet werkt, leer je in Module 12 om op te schalen. Waarom zou je namelijk als je met 1 kanaal zo’n €1000,- kan verdienen, niet meerdere kanalen gaan maken?

Opschalen wil dus zeggen dat je je inkomsten weer herinvesteerd, zodat je nog meer inkomsten krijgt. Dit kan door te herinvesteren in je eigen kanaal of door een extra kanaal toe te voegen. 

Module 13 - De Groottse problemen voor Cash Cow Channels opgelost

In Module 13 krijg je informatie over mogelijke problemen die je kan krijgen als je een Cash Cow channel hebt gemaakt. 

Per probleem geeft Jelline praktische tips hoe je het kan voorkomen. 

Omdat dit problemen zijn die je op een goede manier aanleert om te voorkomen, scheelt het jouw veel tijd om uit te zoeken en kan je eigenlijk zonder na te denken alles meteen al op een juiste manier doen. 

Module 14 - Langetermijn visie

In deze Module benadruk Jelline dat het hebben van een lange termijn visie noodzakelijk is. 

Het is onrealistisch om te verwachten dat jij binnen 1 maand met maar enkele video’s al heel veel succes zal hebben. Geld verdienen met YouTube is dan ook geen snel-geld verdien methode. 

Trek er een jaar vooruit en werk gedurende het hele jaar trouw aan je YouTube kanaal en dan zal het zeker een succes kunnen worden. 

De Cash Cow Academy heeft ervoor gezorgd dat we onze eerste video’s online hebben. Je merkt dat de cursus voor beginners een goede en complete start geeft!

Wat is de YouTube Premium Community?

In de Youtube Premium Community kom je in contact met andere professionele Youtubers met al jarenlange ervaring. 

Je kan hier al je problemen uitleggen en al je vragen stellen. Ook nieuwe ideeën en laatste updates kan je hier vinden. 

Je krijgt persoonlijke begeleiding en antwoorden. Er worden hier successen gedeeld, nieuwe tips en inzichten gegeven. Jelline is erg actief op het forum en dat geeft een vertrouwde indruk.

Er zijn inmiddels meer dan 100 leden aangesloten, waarvan er ook een deel gestopt zijn. Genoeg kansen voor jou dus nog. Kijk zelf anders ook even op de facebookpagina naar de huidige leden stand. 

Wat krijg je nog meer bij de Cash Cow Academy?

BONUS #1: Wekelijkse groepscoachings

BONUS #2: Module Casestudie van €0 naar €10.000 in 3 maanden

BONUS #3: Module content maken voor gevorderden

BONUS #4: Module sleutel tot succes 

BONUS #5: Financiën

Overzicht Youtube CashCow Academy Bonussen
Overzicht Youtube CashCow Academy Bonussen

Wat zijn ervaringen van de Cash Cow Academy deelnemers?

7.1 Wat zeggen cursisten?

We hebben enkele cursisten gevraagd om ook hun reactie te geven. 

“Ik ben Jelline ontzettend dankbaar en zou echt iedereen de Cash Cow Academy aanraden, dit wil je niet missen! Daarnaast heb ik begin februari 2021 mijn bijbaan opgezegd omdat ik met mijn tweede en derde kanaal ook al geld verdien. Hiernaast ben ik nog aan het afstuderen.”

Deelnemer Minou Ucerler

“Ik moest geld verdienen, maar ik kon nergens een baan krijgen. Het is sowieso niet makkelijk in deze tijd. Echter kwam uit het niets de Cash Cow Academy op mijn pad en ben ik er vrijwel meteen met de volle 100% voor gegaan. Dit was achteraf gezien een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Inmiddels verdien ik 3 keer meer dan mijn vorige baan. Ik ben Jelline Brands ontzettend dankbaar, dankzij haar verdien ik nu vanuit huis geld met YouTube, zonder zelf video’s te maken. Beter kan toch niet?”

Deelnemer Rens Arts

Wat zeggen anderen over de Cash Cow Academy?

Inmiddels zijn er al heel veel positieve reacties op de Cash Cow Academy.

Heb jij haar reviews al gelezen?

BedrijvenConsultant:

“We waren erg onder de indruk van de hoeveelheid kwalitatieve en diepgaande modules, lessen, bonussen en groepscoaching. Voor ons is het duidelijk: als je een content-koning wilt worden, dan is de Cash Cow Academy de beste plek om alles te leren.

Met haar cursus leert zij mensen wat een Cash Cow Channel is, hoe jij hiermee kunt beginnen en welke resultaten je mag verwachten. Enkele van haar succesverhalen behaalden binnen 3 maanden al succes en verdienen er inmiddels al €3000-€10.000,- mee. Uiteraard zijn die succesverhalen, want het begint bij jou en jouw inzet.”

Een andere site is geldkip.nl (welke overigens heel rommelig overkomt)

”Wat zijn de voordelen van de Cash Cow Academy? Heb je nauwelijks verstand van YouTube en het maken van video’s, dan kan deze training je helpen. Feitelijk leer je alles rondom YouTube cash cow channels. Dit zijn de melkkoeien van YouTube. Pak je het slim aan dan kan het je duizenden euro’s per maand opleveren.”

Onze eigen ervaringen

Goede punten

De cursus is een perfecte cursus voor beginners omdat er ook stap-voor-stap uitgelegd worden hoe je je eigen kanaal kan instellen. 

Zoals je kan verwachten van een ervaren YouTuber, zijn de video’s professioneel opgezet. Tijdens de video’s wordt ongemerkt heel veel uitgelegd. Jelline verklaard bijvoorbeeld waarom ze voor iets wel kiest en waarom niet. Onze tip: Schrijf mee tijdens de cursus, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van waar je allemaal op moet gaan letten. 

Als laatste legt Jelline heel duidelijk uit hoe je het maken van video’s ook uit kan besteden. Hierdoor hoef je zelf alleen een schets te maken van wat voor video’s je wilt, maar hoe je zelf niet te editen of iets dergelijks. 

De Cash Cow Academy is een uitgebreide online cursus waarin je naast het maken van video’s ook leert hoe je je kanaal kan laten groeien. Zelf hadden we verwacht dat er veel meer ingegaan zou worden op moeilijke bewerkingstechnieken, maar dat viel heel erg mee. 

Enkele kritische opmerkingen

Jelline zelf komt niet aan het woord, dat komt omdat ze zelf haar techniek al gebruikt in de cursus. Hoewel wij zelf dit wat onpersoonlijk vinden, is de cursus er niet onprofessioneel door. 

Er worden in de cursus echt heel veel voorbeelden gegeven van goedlopende kanalen die je als het ware zo kan kopiëren. Punt is wel, dat je tijdens een video soms 5 minuten lang alleen maar naar voorbeeldkanalen kijkt. 

Tijdens de cursus staan er diverse links, bijvoorbeeld naar een YouTube kanaal. Het punt is echter dat deze links niet openen in een ander tabblad, wat betekent dat je uit de cursus gaat en vervolgens weer in moet loggen. Of je moet even op je rechtermuisknop klikken en ‘openen in een ander tabblad’. Beetje vervelend vinden wij.

We vinden het jammer dat er geen gratis webinar, training of e-book te vinden is. Hierdoor kwam het in het begin allemaal wat afstandelijk over. Toen wij een mail stuurde met wat vragen reageerde Jelline wel heel snel en correct. Dus dat waarderen we zeer. 

Wat zijn de voor- en nadelen van de Cash Cow Academy?

Voordelen

Nadelen

Wat kost de Cash Cow Academy?

De Cash Cow Academy kost €997,- excl. btw als je ‘m via onderstaande link koopt. 

Wij hebben echter een speciale korting van €200,- als je de code ‘MoneyinStyle200’ gebruikt!

De Cash Cow Acadamy kost € 1.206,37 inclusief btw. Je hebt dan wel levenslange toegang, ook bij eventuele updates. 

Let wel op dat dit de enige cursus is over geld verdienen op YouTube wat betekent dat de Nederlandse markt ook nog grotendeels open ligt. 

Vergeet daarnaast niet dat je 21% BTW terug kan vragen als investering in je bedrijf. Uitgerekend kan je dan alsnog € 209,37 terug vragen.

We begrijpen dat je het een hele uitgave vind. Daarom adviseren we je eerst om de CashCow Blueprint aan te schaffen. Met de CashCow Blueprint krijg je toegang tot 20 lessen van de originele academy voor maar €97,- 

Kun je dit bedrag niet in een keer overmaken, dan is het mogelijk om het bedrag te spreiden over 3 maanden of over 6 maanden. 

Als je het bedrag wilt verdelen over 3 maanden, dan ben je €397,- euro per maand kwijt, in totaal wordt het bedrag dan €1.191,- excl btw. Wat uitkomt op een bedrag van €1.441,11 inclusief. 

Betaal je liever in 6 maanden, dan kom je uit op €247,- (1.482 excl.) Waarbij je totaal €1.793,22 inclusief btw betaald. Je ziet dat je eigenlijk beter in een keer kan betalen dan verspreidt over 6 maanden. 

Zijn er nog andere vergelijkbare cursussen?

Nee er zijn op dit moment nog geen andere vergelijkbare cursussen. Dat er geen andere Nederlandse Cash Cow Youtube Channel cursussen zijn, betekent ook dat de markt ook nog helemaal open ligt.

Conclusie Cash Cow Academy

We hebben in deze review je een zo compleet mogelijk beeld te geven en geprobeerd onderstaande vragen te beantwoorden. Hopelijk ben je nu voldoende op de hoogte van de inhoud van de cursus en kan jij je keuze maken.

 • Wat is de Cash Cow Academy van Jelline Brands?
 • Wie is Jelline Brands?
 • Wat leer je in de Cash Cow Academy?
 • Is Cash Cow Academy betrouwbaar?
 • Is Cash Cow Academy de moeite waard om te kopen?
 • Wat zijn ervaringen met de Cash Cow Academy cursus?
 • Wat kost Cash Cow Academy cursus?

Wij vinden dat De cursus Cash Cow Academy een complete cursus is, die jouw echt alles leert om een succesvolle winstgevende website te bouwen. Het is een goede cursus voor een beginner en leert je alles stap voor stap. Omdat de coaching erbij in is begrepen, hoef je daarnaast zelf weinig te investeren. 

Nogmaals de voordelen en de nadelen.

Doe mee met de Cash Cow Academy (ACTIE!)

Wil jij een succesvolle YouTuber worden? Wellicht is dan de Cash Cow Academy wat voor jou!

In deze training leer je:

 • Hoe je zonder enige technische kennis of ervaring jouw eerste YouTube kanaal op te bouwen.
 • Hoe je zonder eigen producten, opslag, klantenservice of kantoor een succesvolle online business neer kan zetten
 • Hoe je aan inspiratie komt voor je YouTube video’s
 • Hoe je leert om enorm te groeien met je YouTube kanaal.
 • Hoe je geld kunt verdienen en toch de hele wereld over kunt reizen

Krijg LEVENSLANG toegang tot:

Cash Cow Academy | Complete Videocursus A-Z
Complete Begeleiding in jouw Business | Q&A + Coachingcalls
Cash Cow Premium Community
Exclusieve Bonussen: Case studie  | Content maken voor gevorderden | Sleutel tot Succes  | Financiën

Veelgestelde vragen:

Is er een garantie termijn?

Ja, er is een garantie termijn. Binnen 7 dagen kun je je geld terug krijgen als je niet tevreden bent, mits je binnen 7dagen een mail stuurt naar info@cashcowacademy.nl

Let op! In de algemene voorwaarden staat: “Ook krijg jij je geld niet terug als je meer dan 10% van het beeldmateriaal (van de hoofdmodule Cash Cow Academy) hebt bekeken die wij beschikbaar stellen. ”

Voldoe je niet aan die voorwaarden, dan vervalt de garantie…. 

 • 7 lessen: dit houdt in dat je volledig module 1 Introductie en module 2 Persoonlijke Voorbereiding mag bekijken.
 • Het annuleringsrecht vervalt wanneer er andere content is bekeken dan module 1 en 2. Bij het bekijken van een les uit module 3 tot en met 18 van de hoofdmodule of een van de bonusmodules, vervalt het annuleringsrecht.

Hoveel geld heb je nodig om te starten?

Naast de aanschaf van de cursus zijn er geen extra kosten. Wel kan je er voor kiezen om een goed videobewerkingsprogramma te downloaden of je teksten uit te besteden.

 • Kies je voor een goed bewerkingsprogramma dan ben je zo’n €10,- per maand kwijt.
 • Wil jij het video’s maken uitbesteden? Dan ben je gemiddeld €20-€50,- euro kwijt. 

Het is dus afhankelijk hoeveel geld jij wilt investeren en hoeveel tijd jij er kwijt aan wilt zijn. 

Kan je direct geld verdienen?

Nee, je verdient niet in de eerste maand al veel geld. YouTube stelt namelijk enkele eisen om toegelaten te worden tot het Partnerprogramma. 

De eisen zijn onder andere:

 • het hebben van 1000 abonnees
 • 4000 uur kijktijd van je video’s in totaal.

In de cursus leer je hoe je snel aan deze eisen kan voldoen. 

Leer je Nederlandse of Engelse video's te maken?

De Cash Cow Academy is er op gericht dat je zelf kan beslissen of je Nederlandse of Engelse video’s maakt. Zelf richten zij zich op de Engelse markt, omdat hier meer mensen zich in bevinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.