Boyd Hoek

Home » Boyd Hoek

Is Boyd Hoek te vertrouwen?

Boyd HoekBoyd Hoek: Is hij te vertrouwen? Deze vraag krijgen wij nu altijd. En eigenlijk kunnen wij er heel kort in zijn. Ja, zijn verdienmodel werkt. Nee, niet iedereen wordt rijk. 

Eigenlijk ben je nog niet veel verder. Want dit zou betekenen dat Boyd Hoek maar half te vertrouwen is? Waar gaat het mis?

Vandaar dat we in de review uitgebreider in gaan op waarom zijn verdienmodel wel kan werken (en Boyd dus te vertrouwen is) en hoe het komt dat niet iedereen rijk wordt (waarom het lijkt dat Boyd niet te vertrouwen is). 

Find your answers!

1.0 Wie is Boyd Hoek?

Boyd’s volledige naam is: Boyd Giliam Hoek. Boyd is, volgens zijn ID-kaart, geboren op 28 april 1999. Hij is dus erg jong, maar zoals je op de foto’s wellicht al gezien hebt, toont hij veel ouder.

Boyd Hoek is iemand die steeds bekender wordt op social media, bijvoorbeeld op social media platforms als Instagram en YouTube. In zijn advertenties op social media vertelt hij over zijn Social Media Marketing Business, ook wel SMMB genoemd. Door deze advertenties te maken, probeert hij meer bekendheid te creëren voor zijn SMMB Masterclass cursus.

In zijn advertenties wekt Boyd Hoek de nieuwsgierigheid van vele mensen op, omdat hij zijn Social Media Marketing Business erg aantrekkelijk laat overkomen. Boyd heeft dan ook zijn eigen bureau: ‘Digital Presence’ opgericht. Hiermee heeft hij veel succes kunnen behalen, omdat hij zich erg bekend heeft gemaakt op het gebied van social media marketing.

Het wekt bij veel mensen de vraag op hoe een jonge jongen zo’n hoog maandsalaris kan verdienen. In zijn advertenties praat hij over een maandsalaris van wel tienduizenden euro’s per maand. Dit is een erg hoog bedrag voor een jongen van slechts 21 jaar oud. Daarnaast heeft Boyd niet eens zijn middelbare school afgemaakt en dus ook geen diploma behaald. 

Hoewel Boyd geen enkele ervaring had op dit gebied, is hij er een rijk man van geworden. Doordat hij als doel heeft om zijn ervaring en kennis te delen met anderen, staat hij bekend als een betrouwbare en goede man. Daarnaast zijn Boyd Hoek en zijn team zeer klantgericht én bieden zij een goede service aan.

>> Lees hier hoe het verdienmodel van een Social Media Marketing Bureau werkt. 

2.0 Levensverhaal

Boyd Hoek is geboren in Castricum, maar het grootste deel van zijn jeugd beleefde hij in Santpoort-Zuid, dichtbij Haarlem. Zijn ouders scheidde namelijk toen hij 1 jaar was, waardoor ze enkele keren moesten verhuizen. Hij werd dan ook opgevoed door zijn moeder samen met zijn zus. 

Tijdens zijn middelbare school periode, was Boyd echt iemand die tegen school aan schopte. 

Boyd stopte als 18-jarige met de middelbare school. Hij deed het niet goed op school en hoorde dat indirect ook van zijn leraren. Boyd had geen discipline, wilde niet werken en was ook gewoon niet zo heel slim. Best logisch want als je 18 bent, terwijl je in 5 Havo zit… tja dan ben je minstens 1x blijven zitten. 

Het wil trouwens heel niet zeggen dat Boyd dom was, hij had gewoon de motivatie niet om ook maar iets voor school te doen. 

Op 17-jarige leeftijd werd Boyd dan ook uit huis gezet. Af en toe sliep hij bij vrienden, had hij een eigen kamertje en soms kwam hij weer enige tijd thuis wonen. Je kan je voorstellen dat deze tijden vooral bestonden uit feesten, drinken en drugs.

Hij probeerde nog een krantenbaantje en een goede doelen baan. Waar je dus de straat op gaat en mensen aanspreekt. Hij werd echter ontslagen, omdat hij toch in geldnood zat, besloot hij zijn baan weer terug te vragen. In ieder geval, het pad wat hij volgde, was gewoon niet zijn pad. En van 9 tot 5 werken, zag hij helemaal niet zitten. 

Jij hebt dat gevoel diep van binnen misschien ook wel, anders was je niet op zoek gegaan naar meer informatie over Boyd of over zijn verdienmodel. De gedachte dat er meer is in dit leven. De gedachte dat jij meer kan behalen in dit leven en meer kan verdienen. 

Het complete levensverhaal kan je ook terugvinden op: https://boyd-hoek.nl/over-boyd34767710. (Kom daarna echter wel even terug, want er staat nog meer informatie dat je echt even wil lezen. #Insider Information bijvoorbeeld)

Even nog wat feiten:

Boyd Hoek

Bedrijfsinformatie

Digital Presence

Duinlustparkweg 44,
2061 LD Bloemendaal

3.0 Daily life

Boyd Hoek houdt zich in het dagelijks leven voornamelijk bezig met zijn eigen Social Media Marketing Bureau (SMMB) en met het coachen van zijn studenten op de SMMB Masterclass cursus. Daarnaast plaatst hij vele advertenties op social media. Hierin vertelt hij over een gratis webinar dat hij aanbiedt. In dit gratis webinar wil hij zijn kennis overdragen aan de deelnemers. Hij wil mensen inlichten over zijn ervaringen en hoe hij online zoveel geld heeft kunnen verdienen. Bovendien heeft hij het over zijn eigen verdienmodel.

Boyd Hoek wil met zijn SMMB Masterclass vele mensen bereiken. Hij wil mensen leren om te gaan met social media marketing. Je hebt daarom ook geen enkele voorkennis nodig om deel te nemen aan de masterclass. Aan de hand van verschillende online lessen en video’s die hij aanbiedt, kun je zelf meer leren over social media marketing. Op deze manier wil hij dat mensen succes behalen op dit gebied en zijn ervaring met anderen delen.

In de masterclass wordt ingegaan in het creëren van motivatie en vertrouwen in jezelf. Wanneer je niet gelooft dat je succes gaat boeken, zul je dat namelijk ook niet behalen. Boyd Hoek ziet dit daardoor als een van de belangrijkste aspecten van zijn masterclass. Daarnaast probeert hij om voortdurend hulp aan te bieden aan de deelnemers van zijn SMMB Masterclass. Dit maakt hem erg klantgericht en behulpzaam.

Het is voor vele mensen erg onduidelijk hoe het mogelijk is dat Boyd Hoek zoveel geld verdient met zijn eigen social media marketing bureau. Maar wanneer je weet dat er naar de advertenties die hij opzet voor verschillende bedrijven voortdurend vraag is, kun je hieruit al wel een antwoord afleiden. Door deze grote vraag naar Boyd’s diensten, kan hij voortdurend door blijven gaan met zijn SMMB. Bovendien wordt zijn business steeds populairder, waardoor hij meer geld kan vragen voor de diensten die hij verricht. Zo stapelen de grote bedragen zich steeds verder op.

De bedrijven die advertentie campagnes aanvragen, betalen Boyd Hoek maar liefst tweeduizend euro per maand. Dit komt doordat de advertenties ook daadwerkelijk resultaat opleveren, want de bedrijven werven door zijn advertenties steeds meer klanten. Daarnaast is het mogelijk om meerdere advertentie campagnes voor verschillende bedrijven uit te voeren in de maand, waardoor hij het geld kan laten binnenstromen.

4.0 Boyd Hoeks vermogen

Echte cijfers kunnen we je helaas niet geven over het vermogen van Boyd Hoek. 

We hebben echter wel een schatting proberen te maken. Als we namelijk naar de Facebook pagina gaan, zien we dat er zo’n 740 leden zijn (juni 2020). Elk lid betaald zo’n €997,-. Je zou dan uitkomen op een totaal bedrag van: €737.780,- alleen al aan inkomsten van een cursus. 

De advertenties kosten echter ook geld, dus laten we het houden op een bedrag van zo’n € 700.000,- aan inkomsten tot nu toe. 

Vervolgens heeft Boyd natuurlijk ook zijn eigen SMMB bureau. Sommige cursisten van Boyd verdienen zo’n €10.000 per maand. Stel nu dat Boyd, minstens zoveel verdient als die cursisten. Laten we uitgaan van €2000,- per klant, vanwege zijn ervaring. 

Digital Presence is inmiddels natuurlijk uitgegroeid en zal wel personeel hebben. Zelfs als Boyd Hoek maar 10 klanten heeft, kom je uit op minimaal (12 maanden x 10 klanten x €2000) €240.000,- per jaar. 

Totaal tot nu toe: €940.000,-

Daar kunnen de meeste 20-jarige alleen maar van dromen

Is Boyd Hoek te vertrouwen?

Toen we op zoek gingen naar meer informatie over Boyd kwamen we allerlei vage review sites tegen. Sommige leken exact op elkaar. 

We keken in de community en zagen vaak dat de schrijvers van deze reviews, de cursus helemaal niet hadden aangeschaft!

Gelukkig heeft de NOS hier pas ook een video over gemaakt!

5.0 Waarom je geen cursus van Boyd Hoek zou moeten volgen

Zoals in het filmpje van de NOS al werd uitgelegd, mogen deze mensen gewoon hun cursussen aanbieden. Misschien ging nog wat te snel voor je in de video. Daarom hebben we de kritische punten nog even op een rij gezet.

Niet alleen deze personen zijn kritisch, zelfs de makers van de producten geven aan dat deze methode niet voor iedereen werkt. Je moet hard werken, er tijd voor vrij maken en het echt willen.

Om in te gaan op het argument van Ernst de Roos, het is inderdaad een basiscursus. Je zal merken als je net start, dat de wereld van e-commerce zoveel groter is. De verdieping mist inderdaad bij de SMMB, maar ook bij de Agency Masterclass of de OMB Masterclass. Zo zijn de cursussen opgebouwd. 

Als je teveel informatie in één keer binnenkrijgt, zonder dat je het goed kan verwerken, is het percentage dat afhaakt veel hoger.  En afhaken wil jij ook niet. 

6.0 Waarom je wel een cursus van Boyd Hoek zou moeten volgen

Om net te zijn als de reviewsites, draaien wij het ook even om. Het negatieve eerst om daarna te eindigen met de positieve aspecten. #not

De NOS vat het als volgt samen: ‘Volgens deze experts is het een prima cursus als je net begint, maar je moet niet (!!) verwachten dat je meteen rijk wordt.’

Dat is ook precies wat we willen duidelijk maken met deze hele site. De verdienmodellen zijn te vertrouwen en toe te passen. Maar….

Of je succesvol wordt, hangt van jouw eigen inzet af. 

Deze mensen, zoals Boyd Hoek, Jia Ruan of Joshua Kaats zelf, gaan je echter niet rijk maken, dat doe jij door hard te werken en er 100% voor te gaan. 

7.0 SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is dus de training die wordt aangeboden door Boyd Hoek. In deze masterclass leer je hoe je zelf een social media marketing bureau op kunt zetten. Het is belangrijk om hier met verschillende zaken rekening te houden, waardoor Boyd Hoek deze zaken toelicht in zijn masterclass.

De SMMB Masterclass bestaat uit twee onderdelen. Zo bestaat het eerste onderdeel voornamelijk uit het aanleren van verschillende vaardigheden. Denk hierbij aan nuttige vaardigheden zoals hoe je een succesvolle advertentie campagne op social media op kunt zetten. Ook leer je hoe je klanten kunt werven voor bedrijven.

In het tweede onderdeel van de SMMB Masterclass benadrukt Boyd Hoek voornamelijk hoe je het beste klanten kunt binnenhalen, maar ook hoe je bedrijven zo ver krijgt om je te betalen voor de diensten die je verricht.

De SMMB masterclasses duren ongeveer één uur en in totaal bestaat de SMMB Masterclass uit 36 lessen. Hierbij houdt Boyd Hoek er rekening mee dat de masterclass up-to-date wordt gehouden. Op deze manier kunnen de deelnemers zoveel mogelijk uit de SMMB Masterclass halen en krijgen ze waar voor hun geld.

In de SMMB Masterclass leer je vaardigheden om je bedrijf winstgevender te maken en succes te boeken. Zo streven de deelnemers er naar om duizenden euro’s per maand te gaan verdienen. Daarnaast deelt Boyd Hoek zijn eigen ervaring en geeft hij de deelnemers tips over hoe zij net zo groot en succesvol kunnen worden als hij.

>> Lees hier de volledige uitleg van de SMMB Masterclass

8.0 Andere Cursussen

Inmiddels zijn er meerdere cursussen waarin je kan leren hoe je een succesvolle Social Media Marketing Bureau kan starten. Naast de SMMB Masterclass van Boyd Hoek, heb je ook de Agency Masterclass (SMMA) van Jia Ruan en Mitchell Weijerman en de OMB Masterclass van Kjell Fruytier 

8.1 De Agency Masterclass

Een andere cursus waarin je ook leert hoe je kan adverteren op Facebook en je diensten kan aanbieden aan bedrijven, is de Agency Masterclass van Jia Ruan en Mithchell Weijerman. Jia Ruan is bekend vanwege zijn successen met de Bol Masterclass. Mitchell Weijerman is degene die ooit bij Google heeft gewerkt in Silicon Valley. Ook echte proffs!

Je leert in deze cursus precies het zelfde. Mitchell is echter meer theoretisch ingesteld. Boyd is meer gericht op de praktijk. 

>> Lees hier de Agency Masterclass review

8.2 De OMB Masterclass

De nieuwste cursus waarin je leert hoe je een succesvolle Social Media Marketing Bureau start, is de OMB Masterclass van Kjell Fruytier. 

Kjell Fruytier richt zich met de Online Marketing Bureau (OMB) Masterclass specifiek op de Belgische markt. De cursussen komen qua inhoud echter allemaal overeen. 

>> Lees hier de OMB Masterclass review

9.0 Conclusie: Is Boyd Hoek te vertrouwen?

Hoewel verschillende mensen Boyd Hoek als onbetrouwbaar zien, zijn er tevreden klanten en studenten. Deze studenten hebben veel bereikt door middel van zijn SMMB Masterclass. Zij hebben veel kennis op kunnen doen en sommige verdienen al redelijk wat geld. 

Daarnaast zijn er vaak mensen die erg gemotiveerd zijn en bereidt zijn om hard te werken om succes te behalen. Aan de hand van de kennis die Boyd Hoek je aanbiedt en zijn tips over het halen van succes, krijgen deze mensen nog meer inspiratie om meer uit zichzelf en hun business te halen.

De SMMB Masterclass is niet alleen een manier om te leren over hoe je meer geld kunt verdienen op het internet door middel van een social media marketing bureau. Het is ook een manier om te leren hoe je je eigen bedrijf winstgevender kan maken. 

#We willen hier dus nogmaals benadrukken dat dit dus geen snel-geld-verdienmodel is. Je zult hard moeten werken en veel tijd moeten besteden aan je business. 

Nog even de feiten op een rij:

Aan jou de keuze of je het waard vindt om van deze professional les te krijgen!

SMMB Masterclass Pakket Tumbnail

Klik op onderstaande actie knop en zorg ervoor dat je niet onnodig meer betaalt voor de cursus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.