Boost Your Business
Home » Boost your Business review en ervaringen

Boost your Business cursus review en ervaringen [Dutch Digital Nomad]

Dutch Digital Nomad

Loop je vast met je online onderneming of denk je dat je gewoon veel meer uit je online onderneming kan halen? Kort gezegd: heeft jouw onderneming een boost nodig? 

Je krijgt in deze review een overzicht van alle modules die in de Boost your Business cursus naar voren komen. Ik geef je verschillende screenshots zodat je weet wat je kan verwachten van de inhoud van de cursus en bespreken we onze ervaringen. Zo krijg je voldoende informatie en weet jij of het het geld waard is. 

We starten deze review eerst met de coach van het Boost your Business programma. Grysilde Velstra, vervolgens kijken we wat Boost your Business is, wat je leert en waar de verschillende modules op in gaan. 

Wie is Grysilde Velstra?

Grysilde Velstra is oprichter van Dutch Digital Nomads waar ze als doel heeft om anderen te inspireren en te helpen om een boost te geven in het leven van een online ondernemer. Ze is geboren op 19 juni 1992 in Friesland.

Ze vaak zelf geprobeerd om online te ondernemen en heeft inmiddels succes behaalt. Waar ze in 2019 startte met een omzet van €30.000, heeft ze in 2020 een omzet van €80.000 gedraaid, wat best bijzonder is aangezien je in 2020 helemaal niet kon reizen! Een hele CV heeft ze inmiddels wel opgebouwd. 

Toch is ze heel eerlijk en geeft ze toe dat het niet allemaal vanzelf ging. Met meerdere ups-and-downs en trail-and-errors moest ze op een harde manier leren wat het online ondernemen inhoudt. Zo zie je dat haar blogs zijn veroudert. Een flop was het niet, zegt ze zelf. Het waren perfecte leermomenten. 

De buitenwereld zag haar als een succesvolle vrouw en vroegen Grysilde dan ook vaak, hoe ze dit bereikte. Dat was het punt dat Grysilde besefte dat er vraag was naar online coaches bij startende online ondernemers. Ze begon mensen uit te leggen hoe ze online geld konden gaan verdienen. De Dutch Digital Nomad Academy was geboren. 

Grysilde Velstra

Bedrijfsinformatie

Wat is de Boost your Business cursus precies?

Boost Your Business is een online video cursus waarin je leert hoe je je bedrijf kan laten groeien, zonder dat je er persé harder voor hoeft te gaan werken. 

De cursus bestaat uit 12 modules met 50 lessen en is verspreidt over 12 weken. Je krijgt voor elke onderwerp 1 week de tijd. Na 12 weken zou je klaar kunnen zijn, maar je kan natuurlijk ook langer of korter over de cursus doen. Toch is 12 weken ongeveer wel raadzaam, zodat je voor elke module goed de tijd neemt en je alle opgedane kennis goed kan laten bezinken en toe kan passen op de praktijk.  

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

 • mindset
 • niche en doelgroep bepalen
 • je eigen product of dienst
 • marketing
 • website
 • salesfunnels
 • psychologie 
 • salesgesprekken (of hoe je klanten krijgt zonder salesgepsrekken!)

Boost Your Business Dutch Digital NomadHet Boost Your Business programma is er vooral op gericht dat je meer focus krijgt op wat je doet, beter weet wat je wilt en vooral hoe je dit wilt gaan bereiken. Misschien ben je op zich wel lekker bezig, maar zie je weinig groei in je bedrijf of vind je gewoon dat het niet snel genoeg gaat. 

Wil je wel meer klanten helpen, maar weet je nog niet goed hoe je meer klanten moet aantrekken en wil je eigenlijk ook liever niet dat het nog meer extra tijd en geld gaat kosten. 

Deze cursus zorgt voor een perfecte start of voor een goede boost in je bestaande bedrijf.

Wat leer je in de Boost your Business cursus?

Een boost met je bedrijf klinkt natuurlijk leuk, maar je wilt natuurlijk ook weten wát je precies gaat leren. Daarom hebben we de verschillende onderwerpen op een rijtje gezet. 

Als eerste leer je meer over je mindset. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar is wel heel belangrijk om je focus te houden. Waarom begon je je bedrijf en wat wil je nu eigenlijk bereiken? 

Er wordt er dan ook gekeken naar welk product of dienst je aanbiedt. In hoeverre heb je nagedacht over je verkoopstrategie en werkt je salesfunnel eigenlijk wel?  

In de cursus leer je precies: 

 • hoe het koopgedrag van de klant werkt, zodat je nooit meer een tekort aan verkopen zult hebben.
 • hoe je weer vertrouwen krijgt in jezelf en in je bedrijf.
 • wat voor soort advertenties goed werken op sociale media.
 • hoe een ijzersterk productassortiment in elkaar zit waardoor klanten je om hulp kunnen blijven vragen.
 • hoe je e-maillijst blijft groeien dankzij alle mensen die interesse hebben getoond in uw producten en diensten.
 • zonder angsten op social media te verschijnen en groter dan ooit te dromen.
 • weer te genieten van je de vrijheid waar u naar verlangde en heeft meer reistijd.

Is de Boost your Business cursus wat voor jou?

De Boost Your Business online cursus is iets voor jou als je meer potentie ziet in je online bedrijf, maar nog niet weet hoe je het vorm moet gaan geven. Of als je meer inkomen wilt genereren, zonder dat je hoeft in te leveren op vrije tijd.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen, maar zie je nu dat al je tijd op gaat aan je onderneming. Hoe zorg je er voor dat je weer overzicht krijgt?

Ben jij iemand die zelf verantwoordelijkheid durft te nemen? 

De Boost your Business is niet geschikt voor jou als je geen verantwoordelijkheid durft te nemen, veranderingen wilt doorvoeren of niet kritisch naar jezelf wilt gaan kijken. 

Boost Your Business

Na de cursus…

Trek je veel gemakkelijker nieuwe klanten aan
Heb je meer vertrouwen en zekerheid in je bedrijf
Kun je meer inkomen genereren, zonder er harder voor te werken
Weet je wat je moet doen om te blijven groeien

Wat is inhoud van de Boost your Business cursus?

De inhoud van de Boost your Business cursus zouden we als volgt kunnen opsommen:

 • Module 1 – 2: Introductie en mindset
 • Module 3 – 6: Kritische terugblik en verbeteringen doorvoeren
 • Module 7 – 9: Marketing
 • Module 10 – 11: Money Mindset
 • Module 12 samenvatting

Module 1 - Je Why

In deze module behandel je je drijfveren en de reden waarom jij je online business bent gestart of wilt gaan starten. 

Dit lijkt misschien heel algemeen, maar Grysilde gaat echt in op jouw unieke verhaal. Jij als mens hebt namelijk iets te bieden. Jij bent uniek en kan dingen die andere niet kunnen. Door in te zoomen op je eigen unieke skills leer jij je bedrijf zo naar je hand te zetten. 

Op deze manier zorg je ervoor dat je je onderscheidt van anderen. Alleen unieke bedrijven groeien. Als je altijd maar doet wat anderen doen, is er een kans dat je vastloopt. 

Dit zijn de lessen van module 1:

 • Reden van bestaan / je why
 • Luister niet naar anderen
 • Hier en nu
 • Progressie over perfectie
 • Durf te stoppen
 • Wat de toekomst je vertelt
Boost Your Business Module 1
Boost Your Business Module 1

Module 2 - Niche en doelgroep bepalen

Aangezien jij dus unieke skills hebt, kan je er ook voor zorgen dat jij een bepaalde specifieke doelgroep kan bereiken. 

Wat jouw specifieke doelgroep is en in welke niche (markt) jij moet gaan kijken, leer jij in deze video. Een doelgroep selecteren alleen is niet voldoende, het gaat om het complete traject dat erachter zit. Geleidelijk bepaal je jouw marktsegmenten en doelgroepen. 

Je kan namelijk wel leuk een product of dienst aanbieden, maar zonder juiste doelgroep in je hoofd, is er een kans dat je vastloopt. Elke niche en doelgroep is namelijk anders en heeft een andere strategie nodig. Wellicht kan een kleine verandering van strategie al grote consequenties hebben voor het groeien van jouw business.

De lessen van module 2:

 • Je doelgroep
 • Niches
 • Nieuwe Markt aanboren
 • Point of View
 • Houd vertrouwen in jezelf

Module 3 - IJzersterke content schrijven

Vaak denk je misschien dat je snel klaar bent met het schrijven van een blog. Toch moeten we niet vergeten dat Google een hele slimme machine is en door middel van algoritmes bepaalt welke tekst het beste is. Het optimaliseren van teksten voor de zoekmachine wordt ook wel SEO genoemd. 

Een blog schrijven is dus meer dan een verhaaltje schrijven. In deze les krijg je daarom meer zicht op de het Google Algoritme en SEO strategieën en Grysilde zal je leren hoe je krachtige teksten schrijft. Ze gaat dan ook uitgebreid in op Storytelling en het Epiphany Bridge verhaal. 

Wat is jouw verhaal en hoe breng je dit naar buiten? Alleen door je persoonlijke verhaal te delen kan je klanten nog meer raken!

In module 3 vind je de volgende lessen:

 • Introductie, de grote domino en titels
 • Storytelling en het epiphany bridge verhaal
 • Belemmerende overtuigingen 
 • Schrijven van salespagina’s en website content
Boost Your Business Module 3

Module 4 - Product aanbod

In module 4 kijk je gericht naar het product dat je wilt gaan verkopen. Wat ga je eigenlijk aanbieden? Waar zit jouw kracht? Je bent immers gestart met online ondernemen, dus je hebt waarschijnlijk al enkele ideeën. 

In deze les wordt het hele verkoopproces bekeken. Wat bied jij aan als gratis weggevertje? Welke mogelijkheden hebben klanten om kennis met je te maken of om een deelproduct of dienst aan te vragen. 

Vaak beginnen starters meteen met hun diensten voor de volle prijs. Toch is het ook verstandig om te kijken of de aanschaf van je product of dienst niet in een keer een te grote stap is. Zou jij zomaar met een onbekende in zee gaan? Een eerste idee is dan ook om een gratis product als gratis e-book of conceptontwerp weg te geven. Vervolgens kan je daarna de focus leggen op je complete diensten die je kan aanbieden. 

In deze les wordt jouw hele productladder bekeken, zowel het instapproduct als het product of de complete dienst waar je onderneming op is gericht. 

Module 4 bestaat uit 1 les: het productaanbod

Boost Your Business

En al nieuwsgierig geworden?

Via onderstaande knop schrijf je je gemakkelijk in voor de gratis introductie lessen. 

Je start dus direct met het creëren van je leven in vrijheid!

Module 5 - Website

In deze module komt je eigen website aan de orde. Je kan namelijk wel een mooie website hebben, maar vinden je klanten dat ook? 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je eigen website er gewoon niet uit ziet of niet goed in elkaar zit, al denk jij van wel. Je leert daarom op een kritische manier naar je website te kijken om verbeteringen aan te brengen. Zijn je landingspagina’s goed ingericht en geef jij wel voldoende informatie? 

Module 5 bestaat uit 8 lessen:

 • Introductie en converterende webistes
 • Homepagina
 • Landingspagina’s en salespagina’s
 • Check-out pagina’s
 • Opti-in met converterende bedankpagina
 • Tech
 • Praktijkles

Module 6 - Salesfunnel

In deze module leer je hoe een salesfunnel is opgebouwd. Elk bedrijf heeft een salesfunnel nodig. We kijken dus weer naar je eigen producten, maar ook belichten weer de psychologische kant van de aankopen. 

Voordat een klant tot een aankoop overgaat, moet hij of zij namelijk eerst getriggerd worden. Welk probleem heeft de klant namelijk? Wat mist de klant op dit moment? Vervolgens zorg jij ervoor dat jij enkele kenmerken opnoemt van jouw product of dienst en hoe jij je klant dus het beste kan helpen. 

Uiteindelijk is het dus de bedoeling dat jij de klant laat zien wat het probleem is of wat hij of zij mist en hoe jij deze op kan lossen. Hoe je dit doet, leer je in deze module over salesfunnels. 

Voorbeeld SalesFunnel
Voorbeeld SalesFunnel

Module 6 bestaat uit 6 lessen:

 • Introductie en salesfunnels
 • Mailblue
 • Weggever (freebie)
 • Mailen
 • Splittesten, analyseren en trackern
 • Samenvatting Salesfunnel

Module 7 - Marketing

In module 7 bekijk je je eigen marketingstrategieën. Welke strategieën lijden wel tot goede resultaten en welke niet? Stel je voor dat je net gestart bent en je richt je volledig op Pinterest of Instagram, terwijl je doelgroep zich daar amper bevindt? Dat zou zonde van je energie zijn. 

Of wellicht heb je wel een goed product, maar ben je niet zichtbaar of vindbaar?

Vandaar dat er een hele module is over Marketing. Je leert de juiste marketing tools toepassen door een goede combinatie te gebruiken van de verschillende technieken. Denk aan (gratis) adverteren op social media, koopgedrag, geschikte converterende afbeeldingen en e-mailmarketing. 

Deze module bestaat uit 8 lessen:

 • Introductie en marketing
 • Zichtbaarheid
 • Google
 • Adverteren op Social Media
 • Tutorial: adverteren op Facebook en Instagram
 • Tutorial: adverteren op Pinterest
 • E-mailmarketing
 • Affiliate Marketing
Boost Your Business Module 7
Boost Your Business Module 7

Module 8 - Tarief en Pitch

In deze module leer je je tarieven op een juiste manier te bepalen en jezelf goed te presenteren. 

Het gaat er in deze module om dat je je eigen waarde kent en weet hoe je jezelf kan laten zien. Als je weet wat je waard bent, heb je ook veel meer zelfvertrouwen om te zeggen wie je bent, wat je doet en welke hulp u anderen kunt bieden.

Je komt er achter met welk bedrag je de meeste verkopen behaalt en weet jezelf binnen een minuut te verkopen ofwel te ‘pitchen’. 

Deze module bestaat uit de 2 lessen ’tarieven’ en ‘elevator pitch’.

Module 9 - Salesplan

In module 9 wordt er gekeken naar je salesplan. Wat zijn je financiële doelen en hoeveel verkopen heb je daarvoor nodig? Hoe bereik je überhaupt zoveel verkopen?

Wellicht heb je al een salesplan klaarliggen of in ieder geval weet je in je hoofd wel hoe het zou moeten gaan, maar heb je het ook wel goed doordacht? Je salesplan wordt onder de loep genomen en je kijkt nog eens goed waar er wat bijgeschaafd kan worden.

Meer inkomsten en meer klanten komen er namelijk niet zomaar. 

In deze module leer je:

 • Je doelen en salesplan
 • Mindset en terugkerende betalingen
 • Nieuwe inkomstenbronnen

Onze mening en ervaringen tot nu toe

Het is prettig dat er in de cursus rekeningen gehouden wordt met het feit dat je een complete starter bent of juist al online business hebt en misschien wat vastloopt. In beide gevallen is de informatie heel erg waardevol. 

Als starter krijg je namelijk te weten waar je op moet letten en hoe je je focus moet gaan houden en als beginnend ondernemer kijk je kritisch naar jezelf. Waar liep ik vast en waar wil ik naar toe? 

De belangrijkste les die wij hebben geleerd in deze modules: You Grow!

Gaan en groeien loopt samenop. Door actie te ondernemen groei je ook daadwerkelijk, maar het belangrijkste is natuurlijk wel dat je de goede dingen doet voor je bedrijf. Grysilde helpt je met de cursus Boost Your Business om de juiste stappen te zetten.  

Module 10 - I love sales

De titel van deze module zegt het al: ‘I love sales.’

Wij ook! Wie houdt er nu niet van meer verkopen? Toch vermijden we de mogelijkheden om persoonlijk te verkopen het meeste. We willen helemaal geen salesgesprekken voeren en blijven soms liever wat op de achtergrond. Erg herkenbaar. 

Toch lukt het Grysilde om je denkwijze en handelen te veranderen zodat jij verkopen niet meer ziet als een ‘sale’, maar als iets waar je plezier aan beleeft en het belangrijkste: iets wat vanzelf gaan. 

Ze zorgt er dus voor dat jij salesgesprekken gaat zien als een leuke uitdaging zonder dat je er de kriebels van krijgt. 

3 lessen bestaan uit:

 • Het aanbieden van je diensten
 • klantenwerving
 • Het salesgesprek
Boost Your Business Module 10

Module 11 - Money Mindset

In module 11 leer je waarom het belangrijk is om een juiste mindset te hebben, ook met betrekking tot geld. In sommige regio’s en culturen heerst er echt nog een taboe op geld, terwijl dat heel niet nodig is. 

Je bekijkt wat jouw gedachtes over geld zijn en hoe het komt dat je zo bent gaan denken. Soms kan dit best confronterend zijn, als je bijvoorbeeld denkt dat het hebben van veel geld egoïstisch maakt. Als je dit thuis echter altijd gehoord hebt, is dit moeilijk te veranderen. Toch zijn er manieren om positief over geld te denken. 

Als je namelijk geld ziet als iets goeds en je krijgt telkens meer, dan kan je juist ook meer weggeven met als gevolg dat jij zelfs het tegenovergestelde kan worden van egoïstisch. 

Module 10 leer je meer over:

 • Je money blueprint
 • Van tekort naar overvloed
 • Geld en ondernemen

Module 12 - Samenvatting

Op een interactieve wijze wordt in Module 12 een samenvatting gegeven. Grysilde koppelt alle informatie bij elkaar en laat je zien hoe elke module invloed kan hebben op je succes. 

Mocht je dus even vergeten zijn waar je informatie kan vinden, dan is het mogelijk om de samenvatting te bekijken om erachter te komen waar iets staat. Erg handig!

Boost Your Business

Meer weten?

Via onderstaande knop kan je snel en gemakkelijk het hele programma bekijken en zelf beslissen of de cursus iets voor jou is. 

Welke extra's krijg je bij Boost your business?

In het Boost your Business programma, de 2e training van Dutch Digital Nomads, zitten enkele waardevolle extra’s. Zo is Boost your Business niet alleen maar een videocursus, maar krijg je veel meer persoonlijke coaching van Grysilde. 

Dutch Digital Nomad Community

Dutch Digital Nomad is inmiddels zo groot geworden dat er een complete community is! Met zo’n 600 leden kun je hier al je vragen stellen. 

Boost Your Business Community

Mastermind groepje van like-minded ondernemers

Een ander groot voordeel van deze online cursus is dat je ook binnen een klein groepje aan de slag kan gaan met verschillende onderwerpen of een langere periode optrekt met een mastermind groepje

Je wordt door Grysilde zelf ingedeeld in dit Mastermind groepje, zij weet namelijk al in welke business verschillende deelnemers zitten. 

Uit ervaring weten we inmiddels hoe waardevol een Mastermind groepje is met mensen die hetzelfde denken of hetzelfde doen. Mocht je motivatie een keer heel laag zijn of wil je zelf stoppen met je online bedrijf, dan zorgen Grysilde en je Mastermind groepje dat je weer op het juiste pad terecht komt. Op deze manier ben je nooit alleen

Wat is de Facebook Groep Dutch Digital Nomads?

Naast het Boost your Business programma krijg je ook toegang tot de besloten Facebook Groep DutchDigitalNomad. In deze groep komen alle leden van de verschillende cursussen bij elkaar. De link kan je hier vinden. Helaas heb je waarschijnlijk zelf nog geen toegang, als je de cursus nog niet hebt gekocht.  https://www.facebook.com/groups/dutchdigitalnomad 

Naast dat je dus alle vragen kan stellen tijdens de Q&A is er ook de mogelijkheid om met mensen van andere cursussen te brainstormen over bepaalde problemen of ideeën. Een klein half uurtje scrollen en je hebt al weer heel veel inspiratie opgedaan. 

Facebook Groep Dutch Digital Nomads
Facebook Groep Dutch Digital Nomads

3 doelen van de 'Boost your Business' cursus

De top 3 doelen van de ‘Boost your Business’ cursus zijn: 

 1. Weer genieten van je vrijheid. – Meer tijd krijgen om te gaan reizen.
 2. Meer vertrouwen in je eigen onderneming. – In jezelf en je bedrijf, zodat je met je eigen online bedrijf je grootste dromen kunt laten uitkomen.
 3. Niet meer opzoek gaan naar klanten – omdat ze naar jou toe komen. 

Wat is onze eigen ervaring met de Boost your Business cursus?

Persoonlijk vinden wij dat de website heel professioneel is opgezet. Aan ervaring qua ondernemen is geen gebrek. De modules volgen elkaar dan ook op een logische manier op.

We merkten tijdens het volgen van de cursus dat er genoeg ruimte is om je eigen creativiteit te laten spreken. Je hoeft lang niet alles volgens een bepaalde richtlijnen uit te voeren. Elke situatie is inmiddels uniek. De richtlijnen die gegeven worden duwen je in een bepaalde richting en geeft je alle ruimte om het geleerde toe te passen op jouw situatie. 

Naast dat je gericht naar je zelf kijkt, leer je ook over de psychologie achter de verkoop. Wanneer besluit een klant namelijk wel of niet over te gaan tot een aankoop? Je leert hier ook meer over de kracht van het juist opzetten van je strategieën en het uitvoeren van salesgesprekken

Een kritisch puntje: Als we de verkooppagina lezen, lijken de thema’s voor zich te spreken. Met goed zoeken is sommige informatie ook op internet te vinden of te leren bij de juiste opleiding of deelcursus over marketing. Denk aan een kort HBO programma over Corporate Identity over bedrijfsvoering en marketingstrategieën. Zo’n cursus kost echter ook weer zo’n €1500, dus het is een keuze hoe jij meer wilt leren.

Wat zijn ervaringen van anderen met de Boost your Business cursus?

Het is begrijpelijk dat je objectieve reviews wil hebben. Naast de onderstaande reacties die we van de site hebben, kwamen we ook ervaringen op Facebook tegen, waar je wellicht veel van kan leren! Check deze pagina even https://www.facebook.com/DutchDigitalNomad/reviews/?ref=page_internal

Wat zeggen andere reviews:

Tamara van tamarabelt.nl

“Het Boost Your Business programma is speciaal voor iedereen die nog meer uit zijn/haar bedrijf wil halen. In het programma krijg je extra verdieping op de online cursussen. Je krijgt niet alleen extra info over bijvoorbeeld een converterende website maken, maar mindset komt ook aan bod! Superinteressant. Grysilde kan alles heel duidelijk uitleggen. Zo kun je het gelijk toepassen. Zelfs voor mensen met online marketingervaring is het programma echt een toevoeging om meer uit je bedrijf te halen.“

Marianne van mariannetouw.nl

Ik heb veel geleerd rond marketing en sales, waarom doe ik wat ik doe, hoe maak ik een goed salesplan, hoe schrijf ik goede converterende teksten etc. Grysilde weet in de video’s in de modules de leerstof heel duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Je merkt aan alles dat ze kennis van zaken heeft. Ook de live Q&A’s zijn een waardevolle aanvulling! Naast de (inhoudelijk) goede kwaliteit vind ik het super waardevol om te merken dat Grysilde zich blijft ontwikkelen op het vlak van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is dat absoluut een aanvulling!“

Wat zeggen cursisten?

Nina

“Het Boost Your Business programma is een top programma als je wilt beginnen met het opzetten van een eigen bedrijf maar niet zo goed weet waar je moet beginnen, zoals in mijn geval. De lessen zijn duidelijk uitgelegd door Grysilde en de werkboeken aan het einde van de lessen zijn heel handig om een goed beeld te krijgen van je doelen!“

Sanne

“Inmiddels zit ik midden in het Boost Your Business programma, wat net als de Van 9 tot 5 naar vrijheid cursus, een zeer waardevolle cursus is. Nadat je in die cursus de skills hebt aangeleerd, krijg je in het Boost Your Business programma alle informatie om dan ook daadwerkelijk te starten als ondernemer. Wat extra fijn is zijn de live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen die je misschien krijgt tijdens te cursus. Al met al een aanrader!”

Karin

“Ik kan iedereen aanraden om het Boost Your Business programma bij Grysilde te gaan volgen. Zeker als je net gestart bent met je eigen bedrijf en je alle basiskennis hebt opgedaan, zorgt dit programma letterlijk voor een boost! Je duikt nóg meer de diepte in en zo zijn er straks geen geheimen voor je op het gebied van online ondernemen.”

Wat zijn de voor- en nadelen van de Boost your Business cursus?

Voordelen

Nadelen

Wat kost de Boost your Business cursus?

Het Boost your Business coachingsprogramma kost €1811,37,- incl. btw. Dit bedrag kan je dus later terugvragen van de belasting. 

We begrijpen dat het een heel bedrag is, vandaar dat er ook gekozen kan worden voor 5 maandtermijnen van €317,-.

Je zou dan echter wel duurder uit zijn, dan nodig is. 

Conclusie Boost your Business cursus

Hopelijk heb je door ons verhaal en onze ervaringen meer zicht op de ‘Van 9 tot 5 naar vrijheid’ online cursus. We hebben geprobeerd om onderstaande vragen te beantwoorden.

 • Wat is de Boost your Business online cursus?
 • Wat leer je in de Boost your Business online cursus?
 • Wie is Gryselda Velstra?
 • Is de Boost your Business cursus betrouwbaar?
 • Wat kost de Boost your Business online cursus?
 • Is de Boost your Business cursus het geld waard?
 • Wat zijn ervaringen met de Boost your Business online cursus

Conclusie: Grysilde Velstra is betrouwbaar en heeft ook voldoende ervaring opgedaan om jou meer te kunnen leren over het managen van je eigen online onderneming. Je leert op een kritische manier te kijken naar je onderneming en ontwikkelt een eigen strategie en stappenplan op basis van je huidige situatie.

Als je deze cursus volgt en echt alles op een juiste manier toepast, dan is er een grote kans dat jouw business een boost doormaakt en groeit. Wel zeggen we er kritisch bij dat je ook je gezonde verstand moet gebruiken, hard moet werken en geduld moet hebben, dat wordt bij online ondernemingen wel eens vergeten.  

Wij hebben in ieder geval meer vertrouwen gekregen in het online werken en geld verdienen!

Doe mee met de Boost your Business cursus (ACTIE!)

Boost Your Business

Na de cursus…

Trek je veel gemakkelijker nieuwe klanten aan
Heb je meer vertrouwen en zekerheid in je bedrijf
Kun je meer inkomen genereren, zonder er harder voor te werken
Weet je wat je moet doen om te blijven groeien

Bekijk ook de eerdere cursus 'Van 9 tot 5 naar Vrijheid'.

Van 9 tot 5 naar Vrijheid

Grysilda heeft een vervolg cursus gemaakt op de Van 9 tot 5 vrijheid cursus!

Deze cursus heet de ‘Boost your Business’.  Als je al een bedrijf hebt staan, maar wil je je bedrijf meer laten groeien, dan is dit de perfecte keuze. Je kan de cursus los van elkaar aanschaffen.

>> Check hier onze review over Van 9 tot 5 naar vrijheid’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.